activitats per a escoles

Lab 0_6 UManresa

LAB 0_6

Les propostes del LAB 0_6 (per a infants de 0 a 6 anys) s’ofereixen al grup classe en lliure elecció de manera que es respecta la iniciativa de l'infant i s’afavoreix la interacció amb el material així com la interacció entre infants i entre adults i petit grup de forma fluïda i autoregulada. La visita proveeix d’experiència directa als infants, afavoreix l’explicitació de les seves idees i provoca el sorgiment de curiositats o estímuls per a la recerca científica que els i les mestres us podreu endur a la vostra escola per a continuar la tasca investigadora.

 

 

La proposta finalitzarà amb una rotllana breu de recordatori de bones idees o preguntes a partir d’imatges o notes recollides en la mateixa sessió que posin de relleu les idees d’interès que hagin sorgit.

 

Horari: de dilluns a divendres, de 10 a 16.30
Durada: 1h 30m per sessió/grup classe
Preu: 6 euros/nen (màxim 25 nens/es)
Inscripcions: 93 875 73 88 / lab06@umanresa.cat

 

Descomptes:

  • Si venen tots els nens/es del cicle d’infantil de l’escola: 5 euros/nen.
  • Grups classe que venen 2 vegades en un curs: 5 euros/nen.
  • Escoles de màxima diversitat (reconegudes pel Departament d’Ensenyament): 2 euros/nen
Lab 0_6 UManresa

CIÈNCIA I TÈCNICA 3-6

El Museu de la Tècnica de Manresa del Parc de la Sèquia i el Lab 0_6 dels estudis d'Educació Infantil d'UManresa us ofereixen una activitat combinada d'experimentació i descoberta de la ciència i la tècnica per a grups d'infants de 3 a 6 anys.

 

La proposta Ciència i Tècnica 3-6 es duu a terme a les instal·lacions del Lab 0_6 on els nens i nenes podran interactuar amb diferents materials i reptes que, de manera lúdica i autoorganitzada, els permetin reflexionar sobre conceptes bàsics relacionats amb la física i l'entorn natural.

 

L'activitat també es realitza a les instal·lacions del Museu de la Tècnica de Manresa, on podran veure telers i màquines en funcionament relacionades amb el procés productiu de la cinteria i, posteriorment, gaudir de les propostes lliures a l'espai-cintes.

 

Horari: matins, de dilluns a divendres, durant el curs escolar
Durada: 3 hores per sessió/grup classe
Preu: 8 euros/nen (màxim 25 nens/es)
Inscripcions: 93 877 22 31 / info@parcdelasequia.cat