Campus infantil UManresa

proposta lúdica i educativa per a nens i nenes de 3 a 8 anys

El Campus Infantil d’estiu UManresa-Lab  s’adreça a infants d’entre 3 i 8 anys i s’ubica a les instal·lacions del Lab 0_6.

 

El Campus gira a l’entorn de dos eixos, l’aprenentatge de les ciències a través de l’experimentació i el joc, i el que significa una vida saludable.

 

A partir de les propostes de joc i experimentació del Lab 0_6 es vol acostar el coneixement científic a les primeres edats entenent la ciència com una eina per a comprendre el món, que implica de manera natural les persones en les decisions científiques, estimula la curiositat natural dels infants i incentiva la seva intervenció raonada sobre la realitat.

 

Cada setmana s’organitzen activitats diverses entorn temàtiques científiques que s’abordaran des de la iniciativa personal en la resolució de reptes, la presa de decisions amb intencionalitat i la vivència d’experiències positives d’aprenentatge científic de forma autònoma i automotivada.

 

Aquestes activitats es combinaran també amb sortides i activitats externes a la Biblioteca de l’Ateneu-les Bases, Món Sant Benet, l’explora 0-6 del mNACTEC de Terrassa o la Casa de la Culla, entre altres.

Vídeo-resum de la darrera edició del Campus infantil d'UManresa.

 

La preparació de l’esmorzar, com en les anteriors edicions, forma part de les activitats del programa i, per tant, no cal dur-lo.

 

Si voleu fer-vos una idea podeu consultar el Bloc del Campus infantil, elaborat pels mateixos infants i que recull l’activitat diària de cada edició.

Activitats del Campus

LAB 0_6. Propostes de descoberta i experimentació orientades a l’educació científica a partir de la resolució creativa de reptes. Cada setmana hi haurà diferents temàtiques que faran de fil conductor de les activitats basades en les propostes del Lab 0_6.
___
JOC. Per fer pensar, per posar a prova la seva imaginació, per a què s’expressin tot jugant i es relacionin de manera espontània, creant sentiment de grup. També perquè aprenguin a jugar a partir d’unes regles de joc i respectar-les.
___
ALIMENTACIÓ. Esmorzar diari saludable a càrrec d’UManresa.
___
TALLERS SOBRE ALIMENTACIÓ SALUDABLE. Sortides a Món Sant Benet.
___
EXCURSIONS I PASSEJADES. Sortides que ens permetin conèixer l’entorn: mNACTEC (Museu de la Tècnica i de la Ciència de Catalunya), Casa de la Culla, biblioteques, mercats i botigues, parcs...
___
BALLS I CANÇONS. Les cançons, els moviments i els balls permetran moure’s i expressar-se amb el cos.
___
RELAXACIÓ. Estones de pausa que ajuden cada infant a trobar moments per a ell mateix, utilitzant tècniques de mindfulness (meditació) i el massatge.
___
SENSE ESTRÈS. Per aprendre, per ser, per menjar, per compartir, per viure ... no es pot anar amb presses!

Per a infants de 3 a 8 anys

 

Lloc
A les instal·lacions del Lab 0-6
UManresa - Fundació Universitària del Bages
Av. Universitària, 4-6
Manresa

 

Calendari
Del 25 de juny al 26 de juliol de 2019

 

Horari del campus infantil
De dilluns a divendres, de 9.00h a 14.00h

 

Horari d'acollida
(a concretar amb els educadors)
De 8.30h a 9.00h
De 14.00h a 14.30h
Preu de l'acollida: 3€ per dia i infant

Inscripcions

 

- 1 setmana:  80 € per infant

- 2 setmanes: 150 € per Infant

- 3 setmanes: 210 € per infant

- 4 setmanes: 260 € per infant

- 5 setmanes: 325 € per infant

 

Formulari d'inscripció [>]

Blog del campus infantil

per a més informació

Secretaria d’Educació Infantil d'UManresa
Horari d’atenció: de 13h a 20.30h
93 875 96 04
educacio.infantil@umanresa.cat