Campus infantil UManresa

proposta lúdica i educativa per a nens i nenes de 3 a 8 anys

El Campus Infantil d’estiu Umanresa-Lab s’adreça a infants d’entre 3 i 8 anys i s’ubica a les instal·lacions del Lab 0_6.

 

El Campus gira a l’entorn de dos eixos, l’aprenentatge de les ciències a través de l’experimentació i el joc i el que significa una vida saludable.

 

Les circumstàncies que estem vivint aquest any 2020 ens han fet retardar l’inici de les inscripcions al campus. Avui ens atrevim a obrir, perquè sembla que les limitacions de les mesures higièniques que ens marquen les fases a cada moment, ens permetran mantenir l’essència del que ha estat sempre el nostre campus, un espai clarament educatiu on compartir amb companyes i mestres alegries i idees i on, a partir del joc i l’experimentació, s’estimula la curiositat natural dels infants i s’incentiva la seva intervenció raonada sobre la realitat per acostar els infants al coneixement científic.

 

Les mesures sanitàries s’aniran concretant cada setmana en funció de les directrius que ens vagin donant des de les administracions, però partim de les següents mesures principals: funcionament independent de cada grup d’infants i responsables, neteja/desinfecció diària d’espais i objectes i rentat sovintejat de mans. S’actuarà amb tota la cura necessària i a partir d’aquí, hi haurà marge per a l’expressió de la curiositat i de l’espontaneïtat dels infants dintre del seu grup.

 

Cada setmana s’organitzen activitats diverses entorn temàtiques científiques que s’abordaran des de la iniciativa personal en la resolució de reptes, la presa de decisions amb intencionalitat i la vivència d’experiències positives d’aprenentatge científic de forma autònoma i automotivada.

 

Aquest curs, a diferència d’edicions anteriors, s’evitaran les sortides amb transport, es prioritzaran les activitats a l’exterior quan la calor ho permeti i l’esmorzar no serà una de les activitats comunes del campus, sinó que cada nen i cada nena haurà de portar el seu esmorzar.

 

També a diferència dels anys anteriors, es faran dos grups de 10 infants independents entre ells per a minimitzar els contactes. Cada grup tindrà els seus espais no compartits, el seu material i les seves mestres responsables.

 

Si voleu fer-vos una idea podeu consultar el Bloc del Campus infantil, elaborat pels mateixos infants i que recull l’activitat diària de cada edició.


Per a infants de 3 a 8 anys

 

Lloc
A les instal·lacions del Lab 0-6
UManresa - Fundació Universitària del Bages
Av. Universitària, 4-6
Manresa

 

Calendari
Del 22 de juny al 31 de juliol de 2020

 

Horari del campus infantil
De dilluns a divendres, de 9.00h a 14.00h

 

Horari d'acollida
(a concretar amb els educadors)
De 8.30h a 9.00h
De 14.00h a 14.30h
Preu de l'acollida: 3€ per dia i infant

Inscripcions

 

- 1 setmana:  75 € per infant

- 2 setmanes: 140 € per Infant

- 3 setmanes: 200 € per infant

- 4 setmanes: 260 € per infant

- 5 setmanes: 310 € per infant

- 6 setmanes: 360 € per infant

 

A partir del 2 de juny, només inscripcions a les 6 setmanes

A partir del 5 de juny, inscripcions obertes a tothom

Cal fer una inscripció per infant

Per a més informació, truqueu al 93 875 73 88, en horari de matí (de 8h. a 15h.)

 

Formulari d'inscripció [>]

Blog del campus infantil

per a més informació

Secretaria d’Educació Infantil d'UManresa
Horari d’atenció: de 13h a 20.30h
93 875 96 04
educacio.infantil@umanresa.cat