Màster Universitari en Metodologia de la Simulació aplicada a la formació de professionals de Ciències de la Salut i Socials
Màster en Motricitat Orofacial
Curs de Ventilació mecànica en medicina d'urgències
Màster en Infermeria d'anestèsia, reanimació i terapèutica del dolor
Màster en Reeducació del Sòl Pelvià

El Centre Internacional de Formació Contínua (CIFC) gestiona i coordina l'oferta formativa de cursos, màsters i postgraus de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Amb doble seu, als campus de Vic i Manresa, el seu objectiu és contribuir a la formació dels professionals qualificats que requereix el món empresarial i el conjunt de la societat, més enllà dels estudis de grau.

En un entorn cada vegada més exigent i canviant, el coneixement ha esdevingut un factor decisiu d’adaptabilitat al món laboral. D’aquesta manera, la formació s’ha convertit en una activitat que es prolonga al llarg de tota la vida. Ja sigui per actualitzar coneixements, adquirir un grau més elevat d’especialització o per gaudir del fet d’aprendre.

postgraus i màsters
màsters i postgraus

Els màsters i postgraus formen persones que s'adapten als perfils que demanen les empreses de l'entorn més proper. Al mateix temps ofereixen una oportunitat magnífica per actualitzar coneixements, desenvolupar noves competències professionals i gaudir del fet d'aprendre.

Màsters i postgraus
formació de curta durada

​El CIFC organitza activitats formatives de curta durada al llarg de tot l'any per facilitar l'actualització de les competències dels professionals i promoure espais de networking i intercanvi.

serveis a empreses
serveis per a empreses

Dissenyem i desenvolupem projectes formatius adaptats a les característiques i particularitats de cada empresa o institució amb l'objectiu de millorar els resultats i incrementar la transferència de coneixements al context professional.

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat