CFGS d’Administració i Finances

Orientat a Gestió d'entitats i clubs esportius

El Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances està orientat a Gestió esportiva de manera que, a més d’obtenir la titulació oficial, ofereix una formació completa a les persones que volen treballar en empreses del sector de l’esport i l’activitat física: comptabilitat,  fiscalitat, gestió laboral, comercialització, finances, tant en l’àmbit públic com privat.

 

 

APRENENTATGE EN ENTORNS DE SIMULACIÓ

 

El cicle té un enfocament eminentment pràctic. Els alumnes aprenen a l’aula però sobretot fent tasques o resolent situacions com les que es trobaran, en el futur, en el seu lloc de treball.

 

Les instal·lacions de simulació d’UManresa permeten reproduir diferents contextos per entrenar habilitats comunicatives i de gestió: posant a prova els alumnes, primer, i valorant les actuacions individuals i col·lectives, a partir de gravacions, després.

 

 

FORMACIÓ PRÀCTICA, GARANTIA D’INSERCIÓ PROFESSIONAL

 

L’alumnat del cicle iniciarà les pràctiques a primer curs, per tal d’entrar en contacte amb el món de la gestió d’empreses i entitats esportives. Però la majoria d’hores es porten a terme a segon.

CFGS Administració i finances
contacta ara
CFGS Gestió esportiva

VINCULACIÓ DIRECTA AL GRAU UNIVERSITARI

 

El cicle pot ser per a molts alumnes un pas previ a l’accés al grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE). Per això, el Campus Professional UManresa incorpora metodologies pròpies de l’ensenyament universitari que poden facilitar aquesta transició en finalitzar el CFGS.

 

Els tècnics superiors d'aquest CFGS poden sol·licitar el reconeixement de fins a 42 crèdits del grau en ADE. Això vol dir que si tens el CFGS d'Administració i Finances, pots realitzar el grau en ADE en tan sols 3 anys. UManresa és l'única universitat catalana que permet aquesta reducció dels anys d'estudis si has acabat el cicle. Demana informació a umanresa@umanresa.cat.

 

 

FORMA’T EN UN ENTORN UNIVERSITARI

 

Estudiar un CFGS dins d’un campus universitari ofereix un plus de rigor en relació a la qualitat de la formació rebuda. Els alumnes s’integren en un entorn de recerca i generació de coneixement, amb accés a informació i documentació especialitzada i instal·lacions innovadores i equipades tecnològicament tant per a la docència com per a la investigació.

Què fa diferent el CFGS d’Administració i Finances – Gestió esportiva?

Formació en gestió amb una atenció especial a les particularitats de les empreses i clubs esportius.
Enfocament molt pràctic, a partir de metodologies de simulació i resolució de casos.
Beques pròpies UManresa que poden arribar a cobrir el 50% del cost de la matrícula.
Vinculació directa al grau universitari en ADE d’UManresa, amb reconeixement de crèdits.
Incorporació de metodologies pròpies de l’ensenyament universitari per facilitar la transició, en acabar els estudis.

Com són els estudiants de Gestió esportiva?

Planificadors i organitzats
Mostren atenció als detalls
Tenen capacitat analítica
Saben treballar en equip
Els agrada l’esport, des d’una visió àmplia
Els interessa la gestió
Els agrada organitzar esdeveniments


Estudis intercentre i intercicles

El Campus professional UManresa i Joviat FP integrada fan un pas més en la seva relació de col·laboració amb aquest nou CFGS d'Administració i Finances - Enfocament en Gestió Esportiva. Es tracta d'un projecte impartit de forma conjunta que permet sumar experteses i aprofitar sintonies personals i institucionals per construir un nou programa educatiu.

 

Són uns estudis intercentre (amb participació de dos centres diferents) i intercicles (l'alumnat col·laborarà amb alumnes d'altres estudis en activitats professionalitzadores reals en el marc d'equips multidisciplinaris), una pràctica innovadora en la formació professional.

 

La solidesa del projecte se sustenta sobre el bagatge que aporten les dues institucions tant en termes docents (personal, continguts i metodologia), com d'instal·lacions i de connexió amb el territori i el seu teixit empresarial.

 

 

 

 

Joviat