CFGS de Pròtesis Dentals

El Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècnic en Pròtesis Dentals del Campus Professional UManresa s'imparteix en formació dual. Compta amb el suport d'empreses punteres en el sector, tant per la seva penetració en el mercat com per la seva trajectòria en innovació com AVINENT.

 

La formació dels estudiants es planteja com un itinerari adreçat a la preparació de professionals de la salut amb competències complementàries lligades a l’emprenedoria, la innovació i la internacionalització.

 

L'estada a l'empresa es divideix en dues fases. En la primera, que té lloc durant el primer curs, l'alumne s'hi incorpora per realitzar unes pràctiques i adaptar-se al seu funcionament. En finalitzar aquest període, durant el segon curs s'inicia l'estada remunerada en modalitat de contracte o de beca.

 

La incorporació de l'empresa als estudis facilita la connexió dels aprenentatges amb la realitat professional i facilita la futura inserció laboral dels estudiants.

Pròtesis dentals

 

 

El CFGS de Pròtesis Dentals et capacita per a:

- Dirigir i gestionar un centre, instal·lació o laboratori de pròtesi dental.

- Programar, organitzar i controlar processos de disseny, preparació, elaboració, fabricació i reparació de pròtesis dentofacials, aparell d’ortodòncia i fèrules d’oclusió.

Les sortides professionals més habituals són:

- Tècnic superior en pròtesis dentals

- Tècnic especialista en pròtesis dentals

- Responsable tècnic d'un laboratori de pròtesis dentals

- Comercial a la indústria dental o de pròtesis dentals

- Responsable tècnic en departaments d'investigació i desenvolupament de productes de la indústria dental

CFGS Pròtesis Dentals
contacta ara
Pròtesis dentals

FOMENT DE L'EMPRENEDORIA

El Campus Professional UManresa vetlla per fomentar actituds vitals d’anticipació, connexió amb l’entorn, orientació al canvi i visió de futur. L’objectiu és facilitar futurs processos d’autoocupació i/o d’impuls a nous projectes dins d’un entorn empresarial.

 

L’emprenedoria és una capacitat que es treballa com a matèria transversal en el currículum formatiu dels cicles formatius de grau superior del Campus Professional UManresa.

 

A més, els estudiants compten amb una oficina de suport a l’emprenedoria que els ajuda en les fases d’anàlisi de la viabilitat i recerca de finançament ;dels propis projectes professionals.

 

INNOVACIÓ

 

Innovació docent i innovació en solucions són els dos eixos de la innovació al Campus Professional UManresa. El professorat en actiu garanteix una connexió estreta amb el món professional i una formació en consonància amb les necessitats del mercat de treball.

 

La col·laboració de les empreses i els laboratoris amb el centre permet un intercanvi de coneixements, necessitats i solucions que aporta valor tant als estudiants com a l’entorn empresarial del sector.

Pròtesis Dentals UManresa
Pròtesis Dentals UManresa

 

INTERNACIONALITZACIÓ

 

El Campus Professional UManresa incorpora la internacionalització com un element de valor afegit als seus estudis, amb la voluntat que els seus titulats puguin moure’s amb comoditat en un món globalitzat.

 

Els estudiants poden incorporar al seu bagatge personal experiències internacionals relacionades amb el seu futur professional a partir de visites i/o estades formatives a l’estranger.

Per a més informació