Vés al contingut

Notícies

Imagen

Gravació del programa de FibracatTV al Lab 0-6 d'UManresa

Fibracat TV i la Universitat de Manresa estrenen Lab 0-6, un programa infantil per aprendre ciència a través del joc

Fibracat TV, el canal de TDT en català centrat en dona i tecnologia, amplia programació a partir del 13 de setembre i arriba carregada d’estrenes. Una de les més destacades és Lab 0-6, un programa educatiu dirigit a un públic familiar on nens i nenes de fins a 6 anys participen en experiments científics: crear colors, atrapar la llum, fer volar un aparell sense motor, etc. Després, una científica explica el fenomen de forma pedagògica. Hi participaran, entre altres, la geòloga Eulàlia Costa, l’òptica optometrista Alba Borràs o l’enginyera de processos Aida Garcia Ríos. L’objectiu és apropar el coneixement científic als més petits, incentivar la seva curiositat natural i comprensió de la realitat i despertar el seu interès per la ciència i donar a conèixer referents femenins en l’àmbit de la ciència. Lab 0-6, coproduït amb la Universitat de Manresa, s’emetrà cada dilluns a partir de les 20.30 h. 

Fibracat TV és el canal de TDT en català impulsat per Fibracat, el primer operador global de telecomunicacions de Catalunya. Nascut l’1 de juny de 2020, arriba al 92% de Catalunya amb una proposta clarament diferenciada: una programació que vol posar en valor l’empoderament femení i la revolució tecnològica i que innova amb nous formats. Un altre tret diferencial és el seu manifest, on es marca com a propòsit contribuir a una societat on la igualtat sigui real, efectiva i definitiva.  La presència de Fibracat TV és simultània en streaming, a la carta, a Internet i a la plataforma Fibracat Plus, i oberta a la interactivitat per mitjà de les seves pròpies xarxes socials. www.fibracattv.cat

Sobre el Lab 0-6

El centre de descoberta, recerca i documentació per a l’educació científica a les primeres edats, el Lab 0-6 d’UManresa, es va posar en marxa l’any 2016. Es tracta d’un espai obert a escoles i famílies que treballa amb l’objectiu d’acostar la ciència als infants més petits aprofitant l’expertesa en aquest àmbit dels docents vinculats al Grau en Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa. UManresa forma part de la federació universitària de la UVic-UCC. El campus universitari manresà està format per dues facultats: la de Ciències de la Salut i la de Ciències Socialsi imparteix els graus en Infermeria, Fisioteràpia, Podologia, Logopèdia semipresencial, una doble titulació en Podologia i Fisioterapia, els estudis de Mestre en Educació Infantil i els d’Administració i Direcció d’Empreses. Disposa també d’un Campus Professional que imparteix formació professional de Grau Superior, un Centre Internacional de Formació Contínua i el Servei d’Idiomes.
 

  • educació
  • educació científica
  • Lab 0-6

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte