activitats per a mestres, estudiants i professionals de l'educació

La creació del Lab 0_6 va lligada al desig d’UManresa de ser una entitat universitària dinamitzadora de l’educació científica a les primeres edats en el nostre país. En aquest sentit, s’han previst diverses accions formatives al llarg del curs en diferents modalitats i adreçades a diferents públics i, a més, es disposa d’un equip de professionals extern per poder donar resposta a demandes específiques de col·lectius de professorat.

Lab 0_6, un espai de ciència per a infants que investiguen

Xerrada oberta a tothom però recomanada especialment per a les mestres de les escoles que han concertat visita per als infants al llarg del trimestre. Consisteix en una visita a l’espai de ciència combinada amb reflexions sobre la fonamentació teòrica de l’espai, una sessió informativa per a explicar el què i el per què de la proposta pedagògica del LAB i per a resoldre qüestions logístiques.

 

Adreçat a: qualsevol professional de l’educació que vulgui conèixer l’espai i mestres amb visita concertada al llarg del trimestre (rebreu un correu convocant-vos amb anterioritat).
Horari: 18'00.
Lloc: Edifici FUB-Les bases
Preu: 10 euros. Gratuït per mestres amb visita concertada el curs 16-17
Dates: Dates: 28 de setembre de 2017, 18 de gener de 2018, 12 d’abril de 2018

Dissabtes de ciència

Els dissabtes de ciència volen oferir una panoràmica general i complerta al& voltant de temàtiques específiques, en la seva vessant tan teòrica com pràctica.

Una formació compacta i atractiva al voltant de diferents temes de ciència abordats en forma de monogràfics. Amb la possibilitat de preparar temes sota demanda específica: l’experimentació com a diàleg amb la realitat, la flotabilitat, el so, etc.

 

Adreçat a: mestres d‘educació infantil i primària
Durada: 5 hores
Horari: De 9’00 a 14’00
Preu: 30€.

Els 4 dissabtes donen dret a una certificació de 20 hores

Programa

- 4 novembre. Slime meravellós o moc fastigós. Marc Boada
- 2 desembre Educació STE(A)M. Destriar el gra de la palla. Cristina Simarro
- 3 març. La terra paral.lela. Digna Couso
- 7 abril. Construir i deconstruir. Carme Alemany

 

activitats per a estudiants d'educació

Amb la finalitat de donar a conèixer el funcionament i les raons pedagògiques que sustenten la proposta educativa del Lab 0_6, s’ofereixen visites a estudiants de Grau en Educació o de Cicle  Formatiu de Grau Superior d’educació Infantil.

 

Acció formativa: Visita pràctica a l’espai de ciència Lab 0_6 combinada amb reflexions sobre la fonamentació teòrica de l’espai.
Adreçat a: estudiants de grau  o de CFGS d’Educació Infantil
Durada: 2 h.
Calendari: a convenir.
Contactar amb lab06@umanresa.cat


Teniu una necessitat de formació concreta? Parlem-ne