Grau en Medicina

La Facultat de Medicina de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya neix per completar els estudis de salut que la UVic-UCC ofereix de fa més de 40 anys.

 

Parteix d'un model pedagògic innovador que situa l'estudiant al centre de tot el procés de formació, utilitza metodologies docents com l'aprenentatge basat en problemes, la simulació, les pràctiques clíniques i el treball cooperatiu per dotar-lo dels valors i les competències adequades per a la seva capacitació.

 

Els estudis de Medicina de la UVic-UCC tenen un fort vincle amb la xarxa de suport assistencial del territori, des de Vic i Manresa fins a Puigcerdà, passant per Olot, Campdevànol, Granollers...

 

El grau en Medicina comptarà amb una unitat docent al campus de Vic i una altra al campus de Manresa. Les llengües d’impartició de les classes són l’anglès, el castellà i el català.

Medicina
Medicina

 

El grau comença el curs 2017-2018 amb 90 alumnes repartits en dos grups. Comptarà amb una unitat docent al campus de Vic i una altra al campus de Manresa. Les llengües d'impartició de les classes són l'anglès, el castellà i el català.

 

L'accés es farà a través de la preinscripció universitària de la Generalitat de Catalunya.

 

Els estudis se centren en la medicina familiar i comunitària i té com a eixos fonamentals la salut pública i comunitària, la cronicitat, les tecnologies en l’àmbit de la salut, la bioètica i la gestió i planificació social i comunitària.

 

més informació a

www.umedicina.cat

Medicina