Lab 0_6

Centre de descoberta, recerca i documentació per a l'educació científica a les primeres edats

bales

la importància de la ciència

La ciència ha de ser per a tothom
Volem acostar el coneixement científic a les primeres edats. És un primer pas per implicar de manera natural les persones en les decisions científiques. La ciència és un motor de canvi i progrés de les societats humanes i tota la ciutadania hauria de sentir-s’hi interessada.

 

La ciència és una eina per comprendre el món
Ens proposem estimular la curiositat natural dels infants i incentivar la seva intervenció raonada sobre la realitat.

 

La ciència proporciona experiències clau per al desenvolupament
Oferim als infants una oportunitat d’aprenentatge i experimentació per despertar interès i motivació pel món científic.

canals

educació científica

Infants fins a 6 anys.
Amb ells promovem l’interès per la ciència a partir de la iniciativa personal en la resolució de reptes, la presa de decisions amb intencionalitat i la vivència d’experiències positives d’aprenentatge científic.

 

Professionals de l’educació.
Fem suport a la formació inicial dels mestres d’educació infantil i a la formació permanent de mestres en actiu. També desenvolupem, amb els i les mestres, experiències innovadores que es puguin dur a terme a les escoles.

 

La recerca educativa.
Impulsem projectes d’investigació sobre didàctica de la ciència a les primeres edats. Disposem d’un dipòsit documental d’informació i recursos sobre aquest àmbit.


UN ESPAI PER A LA TRANSFERÈNCIA DE CONEIXEMENT

Un equip d'investigadors dels estudis d'Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa (UVic-UCC) treballem en el marc del Lab 0_6 per generar, transferir i difondre coneixement vinculat a la didàctica de la ciència en infants de 0 a 6 anys.

 

Ho fem amb el convenciment és una missió central per a qualsevol universitat i centre de recerca. Defensem que no té sentit que el coneixement quedi en mans dels que hi treballen sinó que ha de poder revertir en la millora de la societat i, en el nostre cas, de l'educació.

OBERTS A LA SOCIETAT...

ens trobaràs a

Lab 0_6
Av. Bases de Manresa, 1
08242 Manresa
T. 93 875 73 88
lab06@umanresa.cat
https://www.facebook.com/umanresalab06

Situació a Google Maps [>]