Màster en Emergències Extrahospitalàries

Octubre 2020 - Juny 2021

Edició Manresa

Descarrega el programa

Edició Balears

Descarrega el programa

 

El Màster en Emergències Extrahospitalàries ofereix als professionals sanitaris la formació, habilitats i actituds necessàries per realitzar una atenció integral a les víctimes en situacions d'emergències.

 

El programa es realitza conjuntament amb el Centre Internacional de Simulació i Alt Rendiment Clínic i desenvoluparà un conjunt d'activitats pràctiques, de simulació i simulacres, que permeten aplicar els coneixements adquirits de forma immediata al lloc de treball.

 

El Màster està dividit per mòduls de manera que permet obtenir titulacions independents. Compta amb homologació a nivell internacional (PHTLS i EPC), europeu (SVI) i estatal (SVA).

 

Adreçat a: Graduats, llicenciats i/o diplomats que treballin en serveis relacionats amb les emergències extrahospitalàries o que hi estiguin interessats

 

Modalitat: Presencial

 

Crèdits: 60 ECTS

 

Calendari: d'octubre de 2020 a juny de 2021

 

Horaris Manresa: Dijous de 9 a 20h. Inclou mòduls intensius (dimecres, dijous i divendres de 9 a 20 h i dissabtes de 9 a 14 h).

 

Horaris Balears: Divendres i dissabte, de 9 h a 20 h. Inclou mòduls intensius (dijous de 15 h a 20 h, divendres i dissabte de 9 h a 20 h).

 

Lloc edició Manresa:
UManresa - Fundació Universitària del Bages
Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)

 

Lloc edició Balears:
061 Balears. Gerència d’Atenció a Urgències -
Àrea de docènciaC. Illes Balears s/n
07014 - Palma de Mallorca

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo, en funció del crèdit que tingui disponible. Alternativament, en el cas que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF – Permís Individual de Formació.

 

 

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua d'UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.
Emergències

 

 

 

Sol·licita informació sobre l'edició 2020/2021

* camps obligatoris
·El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries d'UManresa.
· Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
· No es comunicaran a cap persona, entitat o organització aliena a la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· En qualsevol moment podrà exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-s’hi.
· Pot consultar informació addicional sobre protecció de dades a política de protecció de dades.