Màster en Infermeria d'anestèsia, reanimació i terapèutica del dolor

Descarrega el programaPreinscripció online

Via convalidació

Descarrega el programaPreinscripció online

 

El Màster en Infermeria d'anestèsia, reanimació i terapèutica del dolor ofereix un programa tant teòric com pràctic per donar unes cures integrals d’infermeria en aquest àmbit. El programa permet adquirir els coneixements necessaris dels diferents fàrmacs utilitzats en anestèsia, les seves implicacions legals i ètiques, les cures en el període preoperatori i les maniobres de reanimació cardiorespitaròria, amb un aprenentatge basat en la simulació clínica.

 

Actualment els professionals preparats per dur a terme aquestes tasques són insuficients i les iniciatives de formació en aquest camp són escasses. UManresa compta amb unes instal·lacions de Simulació Clínica punteres a nivell europeu i amb més de 20 anys d'experiència en aquest àmbit.

 

Adreçat a: Diplomats i graduats en Infermeria

 

Durada: 60 ECTS

 

Modalitat: Presencial

 

Horaris: Divendres, de 9.00 h a 20.30 h

 

Lloc:
UManresa - Fundació Universitària del Bages
(Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya)
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)

 

Acreditació: Màster en Infermeria d’anestèsia, reanimació i terapèutica del dolor, expedit per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya amb un total de 60 crèdits ECTS.

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. En el cas de que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF - Permís Individual de Formació.

 

 

 

 

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua de la UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.
 
Màster anestesia reanimació

 

AVUI ÉS EL TEU DIA! Sortegem una jornada de Simulació

Deixa'ns les teves dades i entraràs al sorteig que se celebrarà la primera setmana de setembre. Si ets el guanyador, rebràs la nostra trucada.

* camps obligatoris
Les dades que ens proporciona seran incorporades al fitxer Servei d’informació, creat per la Fundació Universitària del Bages. S’utilitzaran per a atendre la seva petició i enviar-li la informació sol·licitada, si és el cas. Entenem que, omplint aquest formulari, ens autoritza a portar a terme aquest tractament. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació adreçant-se a la Fundació (Avinguda Universitària, 4-6, Manresa).