Màster en Infermeria d'anestèsia, reanimació i terapèutica del dolor

El Màster és el resultat de l’evolució natural del Postgrau en Anestesiologia, reanimació i terapèutica del dolor, que s’ha realitzat durant 11 edicions i que enguany inicia la seva 6a edició com a màster.

 

Actualment els professionals preparats per dur a terme aquestes tasques són insuficients i les iniciatives de formació en aquest camp són escasses. Sensibles a aquesta mancança, s’ofereix un programa tant teòric com pràctic per donar unes cures integrals d’infermeria en el camp de l’anestèsia, la reanimació i la teràpia del dolor.

Informació general

ADREÇAT A
Diplomats i graduats en infermeria
___
DURADA
60 ECTS
___
MODALITAT
Presencial
___
HORARIS
Divendres, de 9.00 h a 20.30 h
___
LLOC
UManresa - Fundació Universitària del Bages
(Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya)
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
___
ACREDITACIÓ
Màster en Infermeria d’anestèsia, reanimació i terapèutica del dolor, expedit per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya amb un total de 60 crèdits ECTS.
___
CURS BONIFICABLE
Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. En el cas de que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF - Permís Individual de Formació.

Informació del Màster (via de convalidació)
contacta ara
Màster anestèsia

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat