Postgrau en Gestió clínica avançada

El sector sanitari, sociosanitari i social està vivint un procés de profunda transformació i canvi: nous reptes, integració dels diferents nivells assistencials, coordinació entre aquests nivells, models d’atenció centrada en la persona, us intensiu de les tecnologies (monitoreig, teleassistència, telemedicina, control remot,... seguiment) cap als pacients, etc.

 

Aquest Postgrau en Gestió clínica avançada pretén fer un èmfasi profund i complert en gestió clínica moderna, des de la comprensió de les seves bases fins al maneig dels seus instruments fonamentals. Des d’aquesta perspectiva s’hi aprèn a:

 

Reorientar l’activitat clínica cap a les necessitats reals dels pacients. Promoure una cerca contínua de les millors pràctiques. Posar en marxa unitats de gestió clínica. Fer una integració de serveis per a la cronicitat. Kit bàsic de reformes estructurals basades en la gestió clínica, que constitueix un conjunt imprescindible de propostes que es poden aplicar per reordenar la provisió dels serveis sanitaris cap a un model més eficient i amb més efectivitat clínica.

Informació general

ADREÇAT A
Professionals assistencials d'organitzacions sanitàries, sociosanitàries i socials. Responsables de serveis, unitats, àrees clíniques. Directius i responsables de gestió de serveis clínics, serveis d'infermeria i organitzacions de salut. Diplomats o llicenciats universitaris en general que desitgin aprofundir en el coneixement i les competències de gestió clínica per a potenciar la seva trajectòria professional.
___
MODALITAT
Semipresencial
___
DURADA
30 ECTS
___
CALENDARI
El programa s'imparteix des d'octubre del 2007 a juny del 2008.
___
INSCRIPCIÓ
El cost d’inscripció al programa és de 3.480 euros. Aquest cost es pot finançar al 100% a través de la bonificació com a PIF de la Fundació Tripartita.
___
LLOC
Edició Barcelona:
UNIÓ CONSORCI FORMACIÓ
Parc Sanitari Pere Virgili
Edifici Tramuntana, baixos.
08023 Barcelona
.
Edició Madrid:
ISDE
Calle de Recoletos,
28001 Madrid
___
ACREDITACIÓ
Títol de Postgrau en Gestió Clínica avançada expedit per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.
___
CURS BONIFICABLE
Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. En el cas de que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF - Permís Individual de Formació.

contacta ara

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua de la UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.