Qui som ?

L'equip de professionals i investigadors del Lab 0_6

Montse Pedreira
Dra. Montserrat Pedreira Álvarez

Doctora en Educació, Màster en Didàctica de les Ciències, Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Diplomada en professorat d’EGB.

 

Mestra d’educació infantil i primària al llarg de 19 cursos en escoles públiques de Catalunya, tasca  que ha combinat amb la formació inicial (UAB, Blanquerna, UManresa) i permanent de mestres (CDEC, ICE UAB, ICE UPC, Col·legi de Doctors i llicenciats, CP Palma, etc.).

 

Creadora i responsable pedagògica d’”El Niu de ciència”, espai d’educació científica per a infants de fins a 6 any del Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Directora dels estudis del Grau en Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVic-UCC i Directora i creadora del Lab 0_6.

Sílvia Mampel
Sílvia Mampel i Alandete

Llicenciada en Sociologia per la UAB (2004). Diplomada en Professorat d’Educació, especialitat Pre-escolar per la UB (1988). Màster oficial en Educació Inclusiva per la UVic (2011). Postgraduada en Educació Ambiental per la UVic (1992).

 

Professora titular i Coordinadora del Grau en Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVic-UCC. Coordinadora del programa d’estudis universitaris per a adults, FUB+Gran. Responsable dels programes educatius del Parc Natural de Collserola (1988-2000).

 

Creadora i responsable pedagògica de l’espai 3-6 “La Casa dels Petits” Parc Natural de Collserola, i dels programes d’educació infantil i inicial del Centre d’Educació ambiental Can Coll. Responsable de comunicació i divulgació del Parc natural de Collserola. 

Gabriel Lemkow
Dr. Gabriel Lemkow-Tovias

Llicenciat en Filosofia (UAB), Màster en Filosofia (UAB), MA Philosophy and Psychoanalysis (University of Essex), PhD Philosophy (University of East Anglia).

 

Professor titular del Grau en Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVIC-UCC. Docent en el Màster en Mediació Intermediterránea: integració econòmica i integració Intercultural (Màster impartit por Universitat Autònoma de Barcelona, Universitá Ca’Foscari de Venècia i Université Paul Valéry, Montpellier).

 

Membre de l’equip d’Educació Infantil de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE-UAB).

Jordi Cantons
Jordi Cantons Palmitjavila

Llicenciat en Biologia per la UAB (2000), DEA i Màster en Antropologia Biològica per la UAB (2004) i Màster en Microbiologia Avançada per la UB (2011). Doctorant en Microbiologia a la UB.

 

Professor Titular i Coordinador del Treball Final de Grau dels Estudis d’Educació Infantils del Campus Manresa de la UVic-UCC. Professor col·laborador del Bàtxellor de Ciències de l’Educació de la Universitat d’Andorra. També ha estat professor col·laborador dels Graus de Podologia i de Fisioteràpia de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa de la UVic-UCC.

 

Professor associat de la Diplomatura de Magisteri i dels Graus d’Educació Infantil i Primària de la UAB. Professor associat de la Llicenciatura de Biologia de la UAB. Professor col·laborador del Màster de Biologia Humana de la UAB.

Imma Brugarolas
Imma Brugarolas Criach

Diplomada en professorat d’EGB per la UAB, llicenciada en Psicopedagogia per la Universitat Ramon Llull (Blanquerna) i Màster en Educació i TIC per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

 

Professora titular del Grau en Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVIC-UCC, dins de les assignatures “Organització de l’Espai, els materials i el temps. Habilitats Docents” i “Pràcticum II”.

 

Formadora de mestres sobre espais i materials a l’aula. Mestra d’Escola Bressol al llarg de 18 cursos en escoles municipals de Barcelona (IMEB). 


Ricard Giménez
Ricard Giménez Martín

Tècnic especialista branca Administrativa i Comercial.

 

Curs a distància de “Desenvolupament de l’assertivitat pròpia” de l’àrea de Recerca Laboral, programa e-formació. Curs presencial “Administratiu polivalent per a PIMES” (Programa SEFED).

 

Secretari del Grau en Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVic-UCC.

David Garcia
David Garcia Martín

Coordinador Lab 0-6 2016.

 

Responsable dels matins d’experimentació 2014-15.

 

Mestre d’educació infantil per l’UMANRESA.

 

Tècnic superior d’educació infantil i d’activitats tecnicoesportives a l’aire lliure.

 

Monitor de lleure i membre del Club del Joc del CAE de Manresa.