Activitat física a la Clínica Universitària

Deixa de banda el sedentarisme i apunta't a fer exercici físic a la universitat

La Clínica Universitària (CU+) proposa diferents activitats per a la comunitat universitària al llarg de tot el curs. El programa està dividit per trimestres i compta amb preus molt avantatjosos per als alumnes universitaris.

 

Per apuntar-te a un grup, cal fer-ho a la recepció de la CU+, al telèfon 93 875 73 10 o als correus cbernades@umanresa.cat o pgarcia@umanresa.cat.

 

Grups exercici físic

GRUP ACTIVITAT FÍSICA SUAU
Treball del moviment, la consciència corporal i la postura, amb l´objectiu de millorar la salut, activant els diferents sistemes del cos i mantenir la vitalitat.
___
GRUP EXERCICI FÍSIC SALUDABLE
Treball del sistema cardiovascular, per millorar la capacitat aeròbica, i el sistema musculoequelètic, tant per millorar la força com la flexibilitat muscular. Intensitat mitja.
___
GRUP EXERCICI FÍSIC INTENS
Adreçat a persones iniciades, que busquin un treball cardiovascular intens, així com un control musculosquelètic i de desenvolupament de les capacitats físiques des de la perspectiva de la salut.

Grup corredors CU+

Si t´agrada sortir a córrer, fes-ho en grup i amb la supervisió d´una fisioterapeuta i entrenadora d´atletisme. Oferim dos grups segons nivell.

Grup Control motor - estabilització

El dolor cervical, lumbar, d´espatlla, genoll... pot venir donat per un treball muscular deficitari i inadequat. L´objectiu d´aquest grup és millorar el to de la musculatura i aprendre a realitzar les tasques habituals de manera correcta i coordinada entre la musculatura d´aquestes zones.

Grup Hipopressius

El treball hipopressiu millora la postura, el to abdominal, prevé la incontinència urinària, i pot ajudar a prevenir àlgies lumbopèlviques.

Grup Pàrkinson

Programa de circuits intensius dissenyat per combatre els símptomes del Pàrkinson. Incorpora activitat intensiva, d'alt esforç i complexa tant física com cognitiva per a persones en les primeres etapes de la malaltia del Pàrkinson.

Grup Mindfulness

Mindfullness per a la gestió del dolor crònic: és un programa de 8 setmanes de durada que permet adquirir eines i estratègies que es poden utilitzar en el dia a dia per a realitzar una autogestió del dolor o malaltia crònica, i per tant a millorar la qualitat de vida. Obert a tothom.
___
Programa de Mindfullness per estudiants: pensat per tal d’obtenir recursos per gestionar l’insomni, el dèficit d’atenció, afrontar una prova avaluativa... Format de píndola quinzenal.

Grup de prevenció de lesions de carrera

Indicat tant per a aquells corredors novells com per a persones que ja fa temps que practiquen aquesta activitat. Es treballa la tècnica de carrera, correcció dels errors en la carrera, exercicis orientats a millorar les disfuncions habituals que es presenten en aquesta pràctica esportiva. Sessions dirigides per un fisioterapeuta i un podòleg.

*Si tens ganes de fer alguna activitat però no et van bé els horaris que proposem, digue’ns-ho i intentarem aglutinar persones amb necessitats similars.

activitat física

informació i inscripcions

Recepció de la Clínica Universitària
Avinguda Universitària, 8-10
08242 Manresa
T. 93 875 73 10
cbernades@umanresa.cat
pgarcia@umanresa.cat