Vaig entrar amb ganes d'aprendre i surto amb ganes de posar en pràctica tot el que he après.
Amanda Rodríguez
EXALUMNA D'ADE

3 preguntes per a Amanda Rodríguez

Estudiant de 4t curs del grau d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE) d'UManresa.

Ha treballat al departament d'Edició del Canal Taronja i com a assessora comercial de The Phone House. Ha assessorat l'elaboració del pla de màrqueting d'Oasis.

Actualment, col·labora amb el departament de Comunicació i Màrqueting d'UManresa-FUB, en el marc del programa Prèmium d'ADE.

1.- Què et va fer decidir estudiar Administració i Direcció d'Empreses? 

Des de petita, he estat una persona curiosa que ho qüestiona tot. Haver nascut a Cuba, un país comunista en ideals polítics i amb una economia tancada al mercat internacional, em generava un munt de preguntes per a les quals no tenia resposta. Sempre vaig saber que volia fer el batxillerat i anar a la universitat, així que vaig començar a informar-me de les carreres de la branca de l'economia. Vaig descobrir, a final de 4t d'ESO, l'Administració i Direcció d'Empreses i només en llegir el programa d'estudi vaig saber que m'hi volia dedicar. Sabia que tots els dubtes que no havia pogut resoldre i les comparatives que em feia constantment es podrien resoldre si estudiava aquesta carrera.

 

2.- Per què a UManresa? 

UManresa va ser sempre una opció per a mi. Coneixia gent que hi estudiava altres carreres i sempre parlaven molt bé del claustre de professors i de l'atenció als alumnes. La meva mare és metgessa i sol tenir estudiants en pràctiques d'Infermeria a la seva consulta. Va ser la persona que m'hi va animar. Quan vaig aprovar el batxillerat, la titulació d'ADE encara no s'impartia a UManresa. Em van dir que els estudis s'implantarien el curs següent. Així doncs, vaig decidir esperar un any. Visc a Manresa, però no vaig triar aquesta universitat només per la proximitat sinó també i sobretot per les bones referències i l'impuls de la meva mare.

 

3.- Ara que estàs a punt de graduar-te, què és el que més valores del teu pas per la universitat? 

En valoro tres coses que, per a mi, han estat fonamentals. Primer, poder ser escoltada. La meva paraula compta, compta a classe tant per als professors com per als meus companys. Els meus dubtes de la infància han estat resolts i la meva opinió en altres aspectes és valorada com a aportacions positives, encara que discrepem. Segon, no sentir-me un número. La proximitat en tot moment amb el professors  i que m'animin a ser millor. I, tercer, el treball de fons que fan a cada classe, el d'animar-nos a innovar i a emprendre en una societat en la que cada dia minva l'esperança per als joves en el mercat laboral. Vaig entrar amb ganes d'aprendre i surto amb ganes de posar en pràctica tot el que he après.

Si vols més informació sobre el grau en ADE, omple el següent formulari:

contacta ara