Beques UManresa-FUB

Convocatòria de beques. Curs 2019-2020

Beques UManresa - La Caixa

 

L’Obra Social “La Caixa” aporta un total de 30.000 euros per a la convocatòria de 30 beques i la Fundació Universitària del Bages aporta un total de 14.000 euros per a la convocatòria de 14 beques. La dotació econòmica de cada beca és de 1000 euros, que es destinarà a reduir l’import de la matrícula de la persona beneficiària i es descomptarà de la matrícula del curs actual.

 

- Bases de la convocatòria 19-20 [>]

- Formulari de sol·licitud [>]

 

Beca - salari del programa Prèmium

 

El programa Prèmium del grau en ADE inclou 12 mesos de pràctiques remunerades en empreses. Els alumnes que participen en el programa reben una assignació de 1.500€ per curs, durant els dos darrers cursos, per la seva estada formativa en una empresa. Aquesta beca-salari es destina a reduir l'import de la matrícula.

 

Beques públiques

 

Els estudiants d’UManresa poden sol·licitar diferents ajuts a l’estudi de les administracions públiques, sempre que reuneixin els requisits de cada convocatòria:

 

- Beques del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport [>]

- Beques del govern autonòmic del País Basc [>]

- Ajuts APA - Ajuts per a estudiants universitaris/àries de les comarques de l'àmbit de l'Alt Pirineu, la Vall d'Aran i el Solsonès [>]

 


altres ajuts

Beca Social Modolell-Calderó

 

Resum de requisits per optar a una de les 12 beques de 2000 euros per curs:

- Iniciar estudis universitaris aquest curs 2018-2019.

- Tenir el domicili familiar a la comarca d’Osona i estar empadronat com a mínim els tres anys previs a la sol·licitud de la beca.

- Tenir un màxim de 30 anys.

- No estar en possessió d’un títol universitari del mateix nivell o superior.

- Topalls econòmics.

 

Documents

- Convocatòria de la Beca Social Modolell-Calderó [>]

- Formulari de sol·licitud de la Beca Social Modolell-Calderó [>]

 

Per sol·licitar la beca cal enviar el formulari al correu electrònic secretariaacademica@umanresa.cat abans del 15 de novembre de 2018.

 

Préstec Màster Erasmus+ La Caixa

 

Préstec sense aval per cursar un màster en qualsevol país europeu. Es comença a pagar un any després d'haver acabat els estudis. Més informació [>]