Beques UManresa-FUB

Convocatòria de beques. Curs 2019-2020

Beques UManresa - La Caixa

 

L’Obra Social “La Caixa” aporta un total de 30.000 euros per a la convocatòria de 30 beques i la Fundació Universitària del Bages aporta un total de 14.000 euros per a la convocatòria de 14 beques. La dotació econòmica de cada beca és de 1000 euros, que es destinarà a reduir l’import de la matrícula de la persona beneficiària i es descomptarà de la matrícula del curs actual.

 

- Bases de la convocatòria 19-20 [>]

- Formulari de sol·licitud [>]

 

Beca - salari del programa Prèmium

 

El programa Prèmium del grau en ADE inclou pràctiques remunerades en empreses. Els alumnes que participen al programa reben una assignació econòmica (mínim 6€/hora), per la seva estada formativa en una empresa, amb alta a la Seguretat Social d'acord amb la normativa vigent. Poden participar en aquest programa de pràctiques a partir de 2n curs.

 

Beques públiques

 

Els estudiants d’UManresa poden sol·licitar diferents ajuts a l’estudi de les administracions públiques, sempre que reuneixin els requisits de cada convocatòria:

 

- Beques del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport [>]

- Beques del govern autonòmic del País Basc [>]

- Ajuts APA - Ajuts per a estudiants universitaris/àries de les comarques de l'àmbit de l'Alt Pirineu, la Vall d'Aran i el Solsonès [>]

 


altres ajuts

Beca Social Modolell-Calderó

 

Resum de requisits per optar a una de les 12 beques de 2000 euros per curs:

- Iniciar estudis universitaris aquest curs 2018-2019.

- Tenir el domicili familiar a la comarca d’Osona i estar empadronat com a mínim els tres anys previs a la sol·licitud de la beca.

- Tenir un màxim de 30 anys.

- No estar en possessió d’un títol universitari del mateix nivell o superior.

- Topalls econòmics.

 

Documents

- Convocatòria de la Beca Social Modolell-Calderó [>]

- Formulari de sol·licitud de la Beca Social Modolell-Calderó [>]

 

Per sol·licitar la beca cal enviar el formulari al correu electrònic secretariaacademica@umanresa.cat abans del 15 de novembre de 2018.

 

Préstec Màster Erasmus+ La Caixa

 

Préstec sense aval per cursar un màster en qualsevol país europeu. Es comença a pagar un any després d'haver acabat els estudis. Més informació [>]