El CE Manresa i UManresa-FUB renoven i amplien l'acord de patrocini

El primer equip del CE Manresa seguirà lluint el logotip d’UManresa a la màniga de la seva samarreta. El director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez, i la presidenta del CE Manresa, Ruth Guerrero, han signat la renovació de l’acord d’esponsorització i promoció. El conveni també manté els espais de publicitat de la institució universitària a les banquetes de l’estadi del Nou Congost.

La gran novetat és que, properament, la Universitat oferirà càpsules informatives als entrenadors del CE Manresa. La temàtica serà diversa i dirigida a les seves necessitats (psicologia esportiva, nutrició, tractament de les lesions, entre d'altres). Seran totes sessions curtes de formació per millorar el coneixement dels tècnics del Congost.

Les dues comitives també estan treballant perquè els estudiants de fisioteràpia puguin realitzar pràctiques en els conjunts del club manresà.

Una de les contrapartides de l'acord és que treballadors i estudiants de la universitat podran fer-se socis de l’entitat aprofitant les quotes reduïdes anomenades Manresa Next Generation, per només 25 euros, o la quota col.lectius, com a empresa col·laboradora, per 30.

Segons Valentí Martínez, “aquest conveni ens aporta vincular-nos a una entitat esportiva de primer nivell. A més, la universitat pot facilitar la seva experiència i coneixement en aquest camp”. La presidenta del Manresa, Ruth Guerrero, ha destacat “que la FUB continuï confiant en el club en els difícils temps per la covid, és per sentir-nos especialment orgullosos”.

La FUB i el CE Manresa van començar aquesta aliança l'any 2003 amb l’esponsorització del juvenil A. Les dues entitats treballen per millorar i ampliar aquest acord en un futur pròxim.

El CE Manresa i UManresa-FUB renoven i amplien l'acord de patrocini