Control Live guanya el Premi d’Iniciatives empresarials de Manresa

Control Live ha estat l’empresa guanyadora de la quarta edició del Premi Iniciatives empresarials, organitzat per l’Associació Gest!, amb el finançament de Fundació “la Caixa”, i amb el suport del CEDEM de l’Ajuntament de Manresa, la UPC Manresa i la Fundació Universitària del Bages - UManresa. Control Live és una una una start-up de solucions mèdiques creada a Manresa que ha desenvolupat una cadira de rodes motoritzada i un llit hospitalari digital. El lliurament del premi, amb una dotació econòmica de 5.000 euros, es va fer dijous, 14 de gener, a la sala d’actes d’Eurecat amb la presència del president de Gest!, Josep Sinca, del director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, del director general d’UManresa-FUB, Valentí Martínez, i del director de l’EPSEM, Pere Palà.

A més de la dotació econòmica de 5.000 euros, el projecte guanyador rep una beca de 1.500 euros en concepte de docència per a màsters i postgraus de l’àmbit d’empresa del Centre Internacional de Formació Contínua de Manresa i un premi de 1.000 euros en metàl.·lic que atorga l’EPSEM.

El Premi a Iniciatives Empresarials inclou una segona modalitat de premi per a un projecte empresarial que encara no està en actiu. En aquest cas, el premi ha estat per Flaps. IO, que estan desenvolupant una plataforma d’integració de coneixements basada en Intel·ligència Artificial que connecta i classifica tots els tipus de documents d’una organització per donar resposta de manera ràpida a les sol·licituds d’informació dels usuaris.  Aquest premi té una dotació de 2.000 euros, així com la beca de 1.500 euros d’UManresa-FUB en les mateixes condicions que el projecte guanyador.

 

Control Live guanya el Premi d’Iniciatives empresarials de Manresa