Health, Childhood and Entrepreneurship

Curs interdisciplinari i online en anglès

inscripció online

 

El curs online Health, Childhood and Entrepreneurship, impartit íntegrament en anglès, busca oferir una perspectiva general de les interrelacions entre els àmbits de la salut, l’emprenedoria i la primera infància, l’adolescència i l’edat adulta en un sentit interdisciplinari. Es requereix un nivell mínim d’anglès de B1.

 

El curs és online i està destinat a estudiants de grau d'UManresa, estudiants de programes d’intercanvi, alumnat del Servei d’Idiomes, comunitat universitària i públic en general, major de 16 anys. L’avaluació es basa en la participació activa o en les tasques plantejades, així com en el registre i seguiment del treball realitzat.

 

Horari: Dimecres, de 14.30 a 16.00 hores.

Calendari: del 24 de febrer al 26 de maig de 2021

*9 sessions (cap sessió al mes d’abril)

Crèdits RAC/ECTS: 4  

Preu: 120€ (60€ alumnes UManresa)

Objectius del curs

Obtenir una visió general dels camps interrelacionats de la salut, l'emprenedoria, la primera infància, l'adolescència i l'edat adulta des d'una perspectiva interdisciplinària.
 

Familiaritzar els estudiants amb l’anàlisi visual de les representacions existents en els camps de la salut, els negocis i la primera infància i com aquestes representacions afecten individus a nivell psicosocial.

Comprendre diferents contextos que poden tenir efectes beneficiosos o perjudicials per a la salut en la primera infància, adolescència i edat adulta.

Curs Health, Childhood and Entrepreneurship