Curs Comprendre el món d’avui

Curs inicial per situar l’alumnat en el nou context acadèmic i global. Modalitat presencial.

matricula online

 

El microcurs Comprendre el món d’avui planteja una aproximació a la realitat actual des de diferents perspectives: social, biològica, humana, així com el coneixement de les xarxes i plataformes virtuals, com a nova manera de relacionar-nos L'objectiu és reflexionar i entendre on i com es produeixen aquests canvis en un sentit ampli.

 

El curs també permet descobrir a l’alumnat les diferents disciplines que ofereix el programa FUB+Gran en el seu conjunt, a través de cursos específics. Així mateix, l’ajuda a situar-se en el context universitari actual (aules virtuals, plataformes per a sessions síncrones, etc), facilitant als i les estudiants les eines que afavoreixen una millor adaptació als canvis, a partir del coneixement social, personal i tecnològic

Informació general

ADREÇAT A
Majors de 55 anys amb interès pel programa sènior FUB+Gran.
___
MODALITAT
Presencial
___
DURADA
10h
___
CALENDARI
Abril 2021

___
HORARIS
Dilluns i dimecres de 16.30 h a 18.30 h
___
LLOC
UManresa - Fundació Universitària del Bages
(Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya)
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
___
ACREDITACIÓ
Certificat expedit per UManresa
___
PREU
Preu: 85€

10% de descompte per socis de la coordinadora de jubilats i pensionistes de Manresa.

Programa

- Perspectiva sociològica actual de la societat
- Perspectiva biològica de la societat
- Gestió emocions, assertivitat, autoestima
- Què li passa al nostre cervell quan ens fem grans? I a la nostra ment?
- Les xarxes i plataformes online

Professorat

SÍLVIA MAMPEL
Llicenciada en Sociologia. Màster Universitari en Educació Inclusiva. Postgrau en Educació Ambiental. Mestra d’Educació Infantil. Coordinadora de Grau dels estudis d’Educació Infantil de la FUB. Coordinadora del programa sènior FUB+Gran.
___
HELENA LÓPEZ
Helena López i Montanyà, nascuda a Manresa l’any 1993, graduada en biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Màster en Neurociències per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Màster en formació del professorat d’educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyança d’idiomes per la Universitat Internacional de La Rioja (UNIR).
___
BEATRIZ FAGUNDO
Doctora en Neurociències per la UAB i Llicenciada en Psicologia per la UB. Màster en Neuropsicologia (UB) i Màster en Rehabilitació Neuropsicològica i Estimulació cognitiva (UAB). Executive MBA per IESE. Professora col•laboradora de Psicologia del Grau en Fisioteràpia d'UManresa (UVic-UCC). Professora col•laboradora del Màster Universitari de Neuropsicologia de la UOC. Directora de TFM del Màster en Neuroeducació de la UNIR. Coordinadora Màster en Neuroeducació d'UManresa (UVic-UCC). Professora col•laboradora IED (Barcelona); Professora col•laboradora Escuela Europea de Negocio; Professora col•laboradora Hamburg Media School.
___
DANI GARCIA
Diplomat en Infermeria. Màster Universitari en direcció de projectes. Màster en gestió de les tecnologies de la informació. Coordinador programes de mobilitat dels estudis d'infermeria del Campus Manresa.
___
MIGUEL PÉREZ
Doctor per la UB. Llicenciat en Psicologia. Màster en Psicopatologia clínica.
Màster en Psicoteràpia analítica grupal. Postgrau en grups de salut mental. Investigació en 'Psicologia i personalitat'. Consulta privada de Psicologia.
Professor de Processos i instruments d'avaluació.

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua d'UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.