Vés al contingut

Cursos d'idiomes

Imagen

servei idiomes

Cursos generals i monogràfics

El Sistema Universitari Català estableix un període d’excepcionalitat durant el curs 2021-22 com a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19. En aquest context i d’acord amb el Pla Sectorial d’Universitats, la Junta de Facultats de Ciències Socials de Manresa i la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa de la UVic-UCC acorden per al curs 2021-22:

  • Per a les classes teòriques, recuperar el màxim de presencialitat que la normativa permeti, atenent totes les mesures de seguretat que les autoritats estableixin. En cas que no fos possible, es mantindria el model híbrid. En les assignatures o activitats pràctiques, experimentals o que requereixin d’instal·lacions específiques es mantindrà la presencialitat. Les pràctiques externes es desenvoluparan segons els criteris establerts en el programa de cada pràcticum, publicat en el Pla d’Estudis d’aquest mateix web. El TFG/TFM es planteja amb tutories online o presencials, seminaris mitjançant gravació de vídeos i/o seminaris presencials i amb una defensa presencial  o bé virtualment en format síncron.
  • En cas de nova emergència sanitària que impliqui no poder accedir a les instal·lacions universitàries, la docència es traslladaria a la virtualitat en la seva totalitat.

Contacta'ns per a més informació

icon-location-dark
Av. Universitària, 4-6, 08242 Manresa (Barcelona)
icon-phone-dark
93 877 41 79
icon-clock-dark

De dilluns a divendres, de 9 a 20h.


Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte