Curs rus A1.2

Modalitat: Presencial.

 

Durada: 60 hores.

 

Presentació: El curs bàsic requereix un coneixement inicial d’idioma i cal haver superat el curs de Rus de nivell A1.1. Aquest de nivell de llengua russa permet satisfer les necessitats bàsiques de comunicació amb els parlants nadius en un conjunt mínim de situacions que estan típicament associades amb situacions de la llar, la família i en l’àmbit sociocultural. En aquest curs l’alumne obtindrà competències amb un mínim de lèxic, gramàtica i comunicació. El curs també permet a l’alumnat adquirir informació sobre la cultura russa: costums, tradicions, historia, literatura i gastronomia.

 

Destinataris: Els cursos que ofereix el Servei d'Idiomes estan oberts a tota la comunitat universitària (alumnat, professorat i personal d'administració i serveis) i al públic en general, major de 16 anys.

 

Sistema d'avaluació: El sistema d’avaluació té en compte el progrés de l’alumne durant el curs i també l’assoliment dels objectius marcats en el programa. Per tal de superar el curs es imprescindible l’assistència a les classes (com a mínim a un 80% de les sessions, en conformitat amb la política d’assistència del Servei d’Idiomes).

 

Horari: Dimarts de 19.00 a 21.00 hores.

 

Calendari: Del 9 d’octubre de 2018 al 21 de maig de 2019.

 

Lloc: Fundació Universitària del Bages – UManresa.

 

Preu: Preu curs 350€

 

Matrícula: El procés de matriculació es realitza en línia. El període de matrícula és del 9 al 31 de juliol i del 3 al 22 de setembre de 2018.

 

Certificació: L'alumne que superi satisfactòriament el curs obtindrà un certificat d’assistència. L'expedició d'aquesta certificació és gratuïta.

 

Matrícula online
Si no ets estudiant d’UManresa o no recordes el teu NIU i contrasenya.
Si ets estudiant d’UManresa i recordes el teu NIU i contrasenya.