Tens dubtes sobre la preinscripció i els estudis a UManresa?

Responem algunes de les preguntes més freqüents per resoldre'ls.

On i quan puc fer la preinscripció universitària?

La preinscripció universitària és imprescindible per accedir a les universitats públiques catalanes i a la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Es realitza a través del web https://accesuniversitat.gencat.cat
.

He d'ordenar les meves preferències a la preinscripció?

És important que, en fer la preinscripció, marquis com a primera opció la universitat i els estudis que t'interessen i que ordenis la resta per ordre de preferència. L'assignació definitiva de places tindrà en compte aquesta tria.

Quan sabré en quina universitat tinc plaça?

L'Oficina d'Accés a la Universitat informa sobre l'assignació de places a través del web Accesnet i també amb un missatge a través del mòbil.

Puc accedir a beques si estudio a UManresa?

Els alumnes matriculats a un grau d'UManresa que reuneixin els requisits poden accedir a les beques del Ministeri d'Educació i també a les beques pròpies UManresa (beques de col·laboració i UManresa-La Caixa).

Recomanacions

Si tens la plaça a la universitat de la teva primera preferència, accepta fent clic a “finalitzar procés”.
Si la teva plaça està entre la segona i la vuitena preferència, pots acceptar-la, o continuar dintre del procés i esperar a la segona assignació. Si l’acceptes, “finalitza el procés”.
Un cop has obtingut la plaça a través de la preinscripció universitària, contacta amb la teva universitat i ja et podràs matricular.
___
Si en la segona assignació encara no tens la plaça desitjada, per no perdre-la, fes la matrícula a la universitat assignada i accepta “seguir dintre del procés” . És important que manifestis la voluntat de seguir en el procés i deixar una portar oberta per una possible reassignació, fet que no vol dir que t’acabin re-assignant.
Si no has estat assignat en cap preferència, et recomanem que et posis en contacte amb la oficina de preinscripció.

més informació i contacte

 

UManresa - Fundació Universitària del Bages
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. 93 877 41 79
umanresa@umanresa.cat

 

 

Whatsapp

Contacta per Whatsapp

Tel. 626 78 24 98

Horari d'atenció: de dilluns a divendres, de 9h a 14h

Identifica't amb el teu nom i cognoms i et facilitem la informació que necessitis.