FEDAC Manresa i UManresa col·laboren en un taller sobre comunicació adreçat a alumnes de Batxillerat

El campus Manresa de la UVic – UCC i l’escola FEDAC Manresa han enregistrat avui un diàleg entre estudiants del BAT PRO del centre i el comunicador i professor col·laborador de la Facultat de Ciències Socials de Manresa, Enric Bastardas. L’alumnat d’aquest batxillerat innovador i propi de l’escola manresana ha dialogat amb Bastardes després de fer un treball previ per conèixer aquest docent i la seva activitat professional. El diàleg ha estat en format d’entrevista que ha generat molta participació de l’alumnat assistent a l’acte.

Els temes a l’entorn del qual ha girat la conversa han estat la presa de decisions en un moment fonamental per a aquest alumnat, que ha d’escollir el futur professional i que han hagut de conviure amb totes les dificultats derivades de la pandèmia de la COVID-19. També han conversat sobre la comunicació a través de les xarxes socials.

Aquesta col·laboració forma part del conveni entre les dues institucions. Segons l’acord, iniciat el curs passat, la universitat assessora l’alumnat del  BAT PRO en sessions d’orientació que es duen a terme a les instal·lacions universitàries. El conveni també contempla estades de pràctiques de dues setmanes de durada perquè l’alumnat de primer de batxillerat comenci a conèixer de primera mà l’àmbit laboral.

 

FEDAC Manresa i UManresa col·laboren en un taller sobre comunicació adreçat a alumnes de Batxillerat