Vés al contingut

Formació contínua

Imagen

formació contínua

Centre internacional de Formació Contínua

El Centre Internacional de Formació Contínua (CIFC) gestiona i coordina l'oferta formativa de cursos, màsters i postgraus del campus Manresa de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). El seu objectiu és donar resposta a les necessitats de formació dels professionals qualificats per fer front a les demandes del món empresarial i el conjunt de la societat, més enllà dels estudis de grau.

En un entorn cada vegada més exigent i canviant, el coneixement ha esdevingut un factor decisiu d’adaptabilitat al món laboral. D’aquesta manera, la formació s’ha convertit en una activitat que es prolonga al llarg de tota la vida, ja  sigui per actualitzar coneixements, adquirir un grau més elevat d’especialització o per gaudir de l’acte d’aprendre.

Pel que fa a les organitzacions, l’àrea de formació i el desenvolupament del talent adopta un nivell cada vegades més estratègic i és per això que el CIFC es proposa impulsar propostes integrals i integradores, personalitzades i competencials que tinguin un doble impacte: per una banda, potenciar el compromís dels professionals en els seus objectius de millora continua i, per altra, afavorir una millora de l’excel·lència i la competitivitat en les empreses.

Contacta'ns per a més informació

icon-location-dark
Av. Universitària, 4-6, 08242 Manresa (Barcelona)
icon-phone-dark
93 875 73 48
icon-clock-dark

De dilluns a divendres, de 9 a 20h.


Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte