Vaig convertir el meu treball de final de grau en la meva empresa
Clàudia Fenoy López
Aula Exòtics
Clàudia Fenoy

 

Vaig accedir al grau en Gestió d'Empreses d'UManresa, després de fer el CFGS d'Administració i Finances. Anar a la universitat a Manresa em permetia compatibilitzar els estudis amb la feina, estalviant temps i diners en desplaçaments. El meu objectiu? Aconseguir els coneixements suficients per posar en marxa el meu propi negoci.

 

Ara bé, no es tractava de fer qualsevol cosa per fer diners. No era això. El meu projecte havia de poder fer compatibles les meves tres grans passions: la gestió, els animals i la canalla. Durant els quatre anys del grau, vaig anar madurant una idea. El treball de final de carrera em va servir per donar-li la forma definitiva.

El Marc, professor d'UManresa i responsable del Servei d'Emprenedoria va tutoritzar el meu treball: el pla d'empresa d'un espai de lleure infantil amb animals exòtics. "No és una bogeria", em va dir. I vam treballar junts per demostrar-ho, per demostrar-nos-ho. El que més valoro de l'ajuda del Servei d'Emprenedoria d'UManresa és l'acompanyament: que m'ajudessin a endreçar les idees, a prendre les decisions ordenadament, a fer una cosa rere l'altra, amb la seguretat de no deixar-me res important. Conjuntament, vam fer evolucionar la idea inicial per fer-la encaixar amb les necessitats del mercat.

 

Porto 8 mesos i la cosa funciona. I ja estic pensant en ampliar el negoci amb nous espais al centre de la ciutat i en crear una franquícia. La meva idea no només és bona i funciona, també és única i altres poden estar interessats a comprar-la i replicar-la. M'encantaria ajudar-los oferint-los tot el coneixement que he adquirit en el procés de posar-la en marxa.

 

I aquí estic: molt satisfeta d'Aula Exòtics: gestionant i fent créixer empresarialment la meva idea, treballant amb infants, sempre envoltada d'animals. No puc demanar més!

 

***

Aula Exòtics
Aula Exòtics

 

Centre educatiu i de lleure. Organitza activitats per a escoles, extraescolars i casals amb animals exòtics. Treballa per al creixement personal dels infants a partir de la relació i el coneixement dels diferents animals. Fomenta el respecte pel medi ambient i la sostenibilitat.

 

Avinguda dels Dolors, 62-64
08243 Manresa

T. 931 376 128
de dilluns a divendres,
de 10h a 13h i 17h a 20h

aulaexotics@gmail.com

 

www.aulaexotics.com


Contacta amb el SERVEI D'EMPRENEDORIA D'UMANRESA:

Marc Bernadich
mbernadich@umanresa.cat
93 877 41 79