El grau en ADE em permet actualitzar i consolidar els meus coneixements professionals
Mònica Àvila
EXALUMNA d'ADE

Aprendre és la meva passió: aprendre per entendre el món que m'envolta, aprendre per fer millor la meva feina, aprendre per donar sentit a les meves responsabilitats dins de l'empresa, aprendre per gaudir més i millor de l'art, sobretot de la música.

 

Quan vaig fer els 16 anys, em vaig haver de posar a treballar. Després de tota una jornada laboral, no em quedava gaire temps lliure però no vaig renunciar a continuar formant-me. Vaig completar els meus estudis secundaris i, així que vaig poder, em vaig matricular a la diplomatura de Graduat Social de la Universitat de Lleida. Eren uns estudis semipresencials que podia combinar bé amb la feina i, així, no deixar d'aprendre. Va ser una bona experiència que em va permetre aconseguir un diploma universitari que completava la meva formació com a administrativa.

 

La meva trajectòria professional sempre ha estat en l'àmbit de l'administració i la gestió d'empresa. La feina és una bona escola. Al lloc de treball aprens moltes coses que no t'ensenyen a l'aula. Però, de tant en tant, necessites posar-te al dia. Per això, durant molt de temps, vaig fer un munt de cursos d'especialització per actualitzar els meus coneixements fins que em vaig adonar que necessitava consolidar i endreçar tot el que havia après amb tants anys de treball i estudi. L'ADE era el grau que s'ajustava més al que jo buscava. Però, com t'ho fas per estudiar una carrera alhora que treballes i tens una família?

 

A UManresa, he trobat la resposta. És a prop de casa i em permet seguir els estudis en la modalitat de via lenta, que vol dir que faig menys assignatures que els meus companys. No m'importa perquè així puc assaborir millor cada nou aprenentatge. Sense estrès. Mica en mica.

 

Les classes són a la tarda i totes les hores de cada assignatura es concentren en un sol dia, la qual cosa em permet dedicar un parell de dies a la setmana a anar a la universitat: perfecte per combinar-ho amb la feina.

 

A més, els grups són reduïts i el tracte, tant amb el professorat com amb el personal, és molt directe. És fàcil participar. És fàcil ser tu mateix. És fàcil millorar. Estudiar ADE, quan ja portes un bagatge professional de molts anys a l'empresa, és molt enriquidor. M'està ajudant a consolidar tot el que he après a la pràctica i a posar un marc teòric a tasques que, fins ara, feia de manera intuïtiva.

 

Estic molt contenta de la meva decisió d'estudiar ADE a UManresa. I és que m'han posat les coses fàcils per poder continuar exercitant la meva passió: aprendre.

Si vols més informació sobre el grau en ADE, omple el següent formulari:

contacta ara