Em vaig treure el B2 en un intensiu d'estiu
Albert Careta
Estudiant d'anglès - nivell 6 - C1

Porto alguns anys estudiant anglès. Vaig començar en una acadèmia, mentre estudiava l'ESO. En ser en plena adolescència, em feia molta mandra, però a casa meva insistien. Fa un parell d'anys, em vaig apuntar al Servei d'idiomes d'UManresa per pròpia voluntat. Estudio Infermeria a la universitat i em va semblar un bon lloc on reprendre la meva formació en anglès: ofereixen tots els nivells i et permeten accedir a un títol reconegut a tot Europa.

 

Després de fer una prova de nivell, em vaig inscriure al nivell B1. En acabar el curs, aquell mateix estiu, vaig matricular-me a un intensiu durant el juliol. En un mes, em vaig treure el B2. La bona base que portava, juntament amb el professorat excel·lent que vaig trobar-hi, em va ajudar a assolir-lo.

 

Aquest any, les pràctiques de la carrera no m'han permès seguir un curs complet d'idioma, per això m'he apuntat a un monogràfic de conversa. M'ha encantat i, sobretot, m'ha servit per mantenir viu el vocabulari i l'agilitat oral. Arribats a l'estiu, m'he decidit per un altre intensiu. Aquesta vegada, del nivell C1.

 

Estic aprenent un munt. En dos anys, el meu domini de l'anglès ha millorat substancialment. I ja em va bé perquè aquest agost marxo a Dinamarca d'Erasmus. Sé que l'esforç que he fet, amb l'ajuda del Servei d'idiomes d'UManresa, ha valgut la pena.

Albert Careta

 

He arribat fins aquí superant un munt de fites. ​El següent pas és la immersió lingüística que em proporcionarà la meva estada internacional. Sort que un dia algú em va empènyer a estudiar anglès i sort que, en cada moment, he trobat les persones adequades amb qui aprendre'l.