He millorat el meu anglès i he aconseguit un certificat del C2
Joan Gomà
Estudiant d'anglès - nivell 7 - C2

Quan comences a aprendre una llengua nova et sents com caminant sense destí, costa trobar-hi plaer i es fa molt dur agafar el ritme. Després ja comences a fer cims, els quals cada vegada són més alts. El procés es va fent més plaent i et sents acompanyat per un munt de professors i companys que et fan de xerpes durant el viatge. Arriba un punt en el qual els reptes que queden són pocs i els xerpes han de ser més experimentats per tal de poder fer el cim amb garanties.

 

En aquest context vaig arribar a UManresa. Volia millorar el meu anglès i, si era possible, aconseguir un certificat de nivell C2. Després de cercar centres que s’adaptessin a les meves necessitats em vaig decidir. Encaixava amb els horaris de feina, tenia un preu més que raonable i, si aprovava, aconseguia un certificat. Aquestes van ser les raons que em van fer decidir fer aquest curs del Servei d’Idiomes d'UManresa.

 

A mesura que ha anat passant el curs els meus companys d’expedició i jo ens hem adonat que, mica en mica, el nostre anglès s’ha anat enriquint i hem pogut aconseguir els objectius de millorar les nostres competències lingüístiques i fer el cim del C2. Amb el xerpa que ens ha anat guiant i els companys d’expedició que han anat aportant coneixements per aconseguir el cim. Puc afirmar sense dubtar ni un moment que ha estat un èxit, el meu anglès ha millorat hi he aconseguit un certificat C2 d’anglès.

 

Estic molt satisfet de com ha evolucionat el meu anglès i mirant enrere puc reconèixer que vaig prendre una decisió encertada.

Joan Gomà

Tot i que a la feina no m’és imprescindible, m’anirà molt bé tant el que he après com el certificat que he aconseguit. Tot plegat ha fet que m’hagi desprès de les pors que tenia i que ara no em faci tant respecte afrontar reptes nous.

Consulta tota la informació sobre l'oferta del Servei d'Idiomes [>]