A UManresa, he trobat un entorn amable i motivador per estudiar idiomes
Marta Sellas Llombart
Estudiant d'anglès - nivell 4 - B2.1

Fa un parell d'anys, vaig voler donar un tomb a la meva trajectòria professional. Ja feia molt de temps que dirigia un institut i em venia de gust canviar, sortir de la meva zona de confort. Sempre m'ha agradat fixar-me nous reptes i posar-me a prova.

 

Vaig accedir a una nova responsabilitat dins el Departament d'Ensenyament, en la qual em demanaven un nivell d'anglès equivalent a un B1. Fins aleshores, jo havia estat més de llengües romàniques. Tenia un bon domini de l'italià però no pas de l'anglès. Lluny d'espantar-me, vaig decidir posar-me mans a l'obra. Si cal saber anglès, aprendré l'anglès, em vaig dir.

 

D'entrada vaig apuntar-me per fer un curs online, però hi vaig durar poc. Des del meu punt de vista, l'aprenentatge d'un idioma passa en bona part per la comunicació directa i personal i aquest centre online no encaixava amb les meves expectatives i necessitats. No era per a mi. Com que tenia bones referències del Servei d'idiomes d'UManresa, m'hi vaig adreçar. Oferien un ventall molt ampli d'horaris i nivells. Vaig fer la prova de nivell i tot seguit vaig matricular-me al nivell B1.

 

Ben aviat, vaig veure que l'havia encertat,

havia trobat un lloc on estudiar idiomes d'una manera amable, exigent però sense angoixes, motivador. La qualitat del professorat és excel·lent i la relació amb els companys molt positiva.

Participar (i guanyar!) el concurs de Haikus que van organitzar per Sant Jordi va ser una sorpresa molt agradable. 

Marta Sellas Llombart

 

 

De fet, va ser el motiu pel qual vaig acabar matriculant-me al curs següent, el B2.1. Tot just l'he acabat ara, amb la intenció de matricular-me al B2.2, el curs vinent.

 

Quan vaig inscriure'm per primera vegada al Servei d'idiomes d'UManresa, la meva intenció era simplement aconseguir el B1 que m'exigia el meu nou lloc de treball. Però el que havia de ser un tràmit, ara s'ha convertit en un nou repte. Continuo pel plaer d'aprendre i de superar-me contínuament, un plaer que m'ha acompanyat sempre i que, ara, aplico a l'aprenentatge de l'anglès. I és que a UManresa han sabut motivar-me com en cap altre lloc.