He descobert la neurologia i m’he adonat que és una branca de la fisioteràpia que permet millorar molt la qualitat de vida de les persones
Gemma Soler Galobart
Estudiant de Fisioteràpia

Per què decideixes estudiar fisioteràpia? 

Principalment per dos motius: perquè em permet tractar amb la gent, que és una cosa que m’ha agradat sempre molt, i també perquè m’agraden molt els esports. Practico el bàsquet, vaig a córrer, faig atletisme, jugo a pàdel, esquio... Vaig pensar que la fisioteràpia em permetria combinar tots dos interessos.  

 

I per què tries fer els estudis a UManresa? 

La meva primera intenció era anar a Barcelona, però jo treballo a les tardes i el fet de tenir la universitat a prop de casa, soc de Sant Joan de Vilatorrada, em facilitava estudiar i treballar al mateix temps. A més, els estudis de fisioteràpia d’UManresa tenen molt bon nom. Vaig prendre la decisió de posar-la com a primera opció després d’una visita que vàrem fer amb l’Institut i d’informar-me al Saló de l’Ensenyament. 

 

Què és el que més t’està agradant de la professió? 

Sempre havia tingut por d’equivocar-me quan escollís els estudis. De la fisioteràpia en sabia poca cosa. Jo només la relacionava amb l’esport i la rehabilitació, però he descobert que abasta moltes més coses. Fent tercer he descobert la neurologia i m’he adonat que és una branca de la fisioteràpia molt gratificant, que et permet millorar molt la qualitat de vida de les persones. 

 

I d’UManresa, què és el que més valores? 

La proximitat que tenim amb el professorat, la mida de la universitat que la fa un punt familiar i també el treball d’aprenentatge que fem utilitzant la metodologia de la simulació. UManresa és una universitat que a més de formar-te teòricament et dona moltes oportunitats d’aplicar els coneixements adquirits a la pràctica i això et permet veure com et desenvolupes professionalment.  

 

 

Gemma Soler Galobart

 

Com et veus en el futur? 

D’entrada fent un Erasmus entre els mesos d’agost i desembre a Finlàndia. M’agradaria que aquests darrers anys de formació em permetin guanyar seguretat i sortir de la universitat preparada per exercir com a fisioterapeuta. Voldria poder treballar en neurorehabilitació. De fet, vull dedicar el meu Treball de Final de Grau a aquesta especialitat.

 

Si vols més informació sobre el grau en Fisioteràpia, omple el següent formulari:

contacta ara