Vés al contingut

Estudiants externs

Imagen

International students

Programes d’intercanvi

Al Campus UVManresa de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) pots realitzar diferents tipus d'intercanvi:

UManresa es troba a Manresa, una ciutat d'aproximadament 75.000 habitants situada estratègicament al cor de Catalunya. Es troba a una hora de Barcelona, a mig camí entre el mar Mediterrani i els Pirineus, dominada per la muntanya de Montserrat. Manresa és la capital de la comarca del Bages i, com a tal, la indústria, el comerç, els serveis, l'esport i la cultura té una presència rellevant a tota la regió. La ciutat compta amb instal·lacions culturals de primer nivell i una excel·lent oferta comercial, gastronòmica i d'oci. En làmbit de l'educació, Manresa gaudeix d'un campus compartit (UManresa, UPC i UOC), una biblioteca universitària i una residència per a donar cabuda a 100 estudiants.

Manresa té un ric patrimoni cultural i històric; val la pena visitar el seu centre medieval, amb la magnífica basílica gòtica de Santa Maria de la Seu, ​​el Pont Vell, les esglésies barroques, i fer la ruta de l'arquitectura moderna.

 

Els teus primers passos com a estudiant internacional a UManresa

Com a estudiant internacional del Campus Manresa de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, seràs una de les moltes persones que hi arriben cada any d'arreu del món. 

Si estudies a temps complet, cal que contactis amb el nostre departament de Gestió Acadèmica així que arribis per tal de formalitzar la teva matrícula i ajudar-te a instal·lar-te.

Si ets estudiant d'intercanvi, la Coordinació Acadèmica Internacional dels teus estudis (tal com estableix l'Acord d'Aprenentatge) és el teu primer punt de contacte. També podem oferir-te suport a través de l'Oficina de Relacions Internacionals d'UManresa.  Abans de la teva arribada, se t'assignarà un mentor, una persona que estudia a UManresa que t'ajudarà a situar-te, conèixer altres estudiants i familiaritzar-te amb la ciutat.

El català i el castellà són llengües cooficials a Catalunya. Encara que hagis fet formació en aquests idiomes abans de marxar del teu país, et recomanem decididament que t'inscriguis a un dels cursos de català i castellà que ofereix gratuïtament el Servei d'Idiomes d'UManresa.

Informacions d'interès

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte