Ja podeu consultar el número 2 de la revista UCampus

Aquesta setmana s'ha publicat el número 2 d'UCampus, la revista institucional de la UVic-UCC, que s'edita en tres idiomes: català, castellà i anglès. En aquest número hi ha un article dedicat al Centre d'Innovació i Simulació d'UManresa, el CISARC, i un reportatge en profunditat sobre l'impacte de la Covid-19 en el dia a dia de la UVic-UCC i com aquesta institució ha gestionat els últims mesos des de diferents punts de vista.

La revista també recull entrevistes a la presidenta de la Fundació Universitària Balmes i alcaldessa de Vic, Anna Erra, a la directora de la Càtedra d'Agroecologia i Estudis Alimentaris, Marta Rivera-Ferré, i a l'alumni i cineasta Ariadna Seuba Serra, a més d'un reportatge sobre els darrers estudis sobre el valor social i l'impacte socioeconòmic de la Universitat en el seu entorn territorial i al conjunt del país, el Campus Professional, des d'on la institució imparteix cicles formatius de grau superior en un entorn universitari; l'activitat cultural de la UVic-UCC, o el passat, el present i el futur de la colla castellera els Emboirats, de la UVic, que aquest curs ha complert deu anys.

UCampus és la continuadora en línia de la revista Campus que va començar el curs 1990-1991 com a portaveu mensual dels Estudis Universitaris de Vic primer i de la Universitat de Vic després. El 2006 va començar una segona època canviant el format i va passar a ser trimestral, a tot color, i a adreçar-se principalment a un públic extern (famílies dels estudiants, centres de pràctiques i institucions col·laboradores). L'actual UCampus representa un canvi en el plantejament informatiu de la realitat universitària de la UVic-UCC ja que se centra en els fets essencials de la vida universitària, la docència, la recerca, la transferència de coneixement i la responsabilitat social i institucional i la cultura.

La U que en aquest nou format vam anteposar a la paraula Campus és el logotip identificatiu de la UVic-UCC i serveix d’element tipogràfic aglutinador dels campus UVic i UManresa i de la seu UGranollers. UCampus tindrà una aparició bianual i posarà de relleu els aspectes més rellevants de la institució universitària que puguin ser d’interès per a un públic ampli i d’abast internacional.

Ja podeu consultar el número 2 de la revista UCampus