activitats per a famílies

Totes les propostes són obertes i permeten funcionalitats i nivells de resolució diferents. En la mesura que sembli convenient, l’espai anirà evolucionant amb la introducció o modificació de les propostes, però mai tan ràpid com les vostres nenes i nens, que en els 6 primers anys de vida és quan més aprenen i més ràpidament de tota la seva evolució vital.

ciència en família

Acompanya el teu fill o filla en la resolució autònoma dels reptes de ciència i experimentació del Lab 0_6 i gaudiu junts d'una estona d'exploració i descoberta.

 

L’espai del Lab ofereix propostes sobre continguts diversos de ciència als infants en lliure elecció. És a dir, els nens i nenes acompanyats de l’adult  responsable, poden anar on volen, l’estona que volen i actuar lliurement sobre els objectes i materials, sempre amb el respecte necessari per a no fer malbé les propostes.

 

Adreçat a: nens i nenes de fins a 6 anys acompanyats d’un adult.

Durada: 1'5 hora

​Horari: Diumenges de 10’30 a 12’00 i d’12’00 a 13’30

Preu: 6€ per nen/a i 4€ a partir del 2n adult

 

Per tal de mantenir el clima confortable i de tranquil·litat que afavoreixi la concentració dels infants sense distractors i per a poder gaudir de l'espai en qualitat, limitem el nombre de nens i nenes que assisteixen simultàniament (màxim 25).

 

SI voleu venir en grup  (a partir de 8-10 persones) envieu un correu a lab06@umanresa.cat o truqueu al 93 875 73 88 i us facilitarem el millor horari per a què pugueu gaudir d'una estona de ciència en família amb tranquil·litat.  

 

 Les inscripcions estan obertes cada setmana de dilluns a dijous. Si us voleu assegurar la plaça el dia i hora que desitgeu, inscriviu-vos al següent formulari:

 

TORNEM EL SETEMBRE. BON ESTIU!