Màster en Administració i Direcció d'Empreses (MBA)

Descarrega el programa

 

La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) impulsa el Màster en Administració i Direcció d’Empreses (MBA) per oferir una experiència transformadora a aquells professionals amb alt potencial de desenvolupament que vulguin fer el pas definitiu a la funció directiva.

 

Aquest MBA desenvolupa les competències professionals que ha de tenir un executiu en una economia global. El programa s'orienta a l’acompliment professional, cercant l’equilibri entre l’estudi teòric i l’aplicació pràctica mitjançant la metodologia del business case (anàlisi de casos) i la col·laboració d’un equip docent de primer ordre, integrat per professionals referents en el sector empresarial.

 

Inici: octubre de 2019

 

 

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua de la UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.
MBA

Sol·licita informació sobre l'edició 2019/2020

* camps obligatoris
·El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries d'UManresa.
· Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
· No es comunicaran a cap persona, entitat o organització aliena a la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· En qualsevol moment podrà exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-s’hi.
· Pot consultar informació addicional sobre protecció de dades a política de protecció de dades.