Màster en Eines, estratègies, competències i metodologies digitals en educació

Octubre 2021 - Juliol 2022

Descarrega el programaPreinscripció online

 

En un món en procés de canvi permanent i ple d’incerteses, l’educació de qualitat esdevé un pilar essencial de progrés que cal revisar constantment. L’adequació i incorporació de metodologies, eines i estratègies digitals per tal que s’adaptin als nous reptes i escenaris ens ha de permetre donar respostes adequades i ràpides a les necessitats del moment. Això no sempre és facil atès que sovint se’ns fa difícil esbrinar quines d’aquestes incorporacions són veritablement innovadores i impliquen alguna aportació interessant a la praxis.

 

És evident que per afrontar la transformació educativa cal planificar una formació de qualitat que reculli i seleccioni aquells elements de transformació avalats per pedagogs de referència però també per professionals de l’educació que els han aterrat amb èxit en aules i altres escenaris reals.

 

Adreçat a: Docents de totes les etapes educatives, membres d’equips directius en centres educatius, tècnics d’educació a les diferents administracions (municipal, autonòmica…), tècnics d’integració social, orientadors educatius i dinamitzadors culturals. Responsables de formació en empreses mitjanes i grans.

 

Durada: 60 ECTS

 

Modalitat: Semipresencial

 

Calendari: del 4 d’octubre de 2021 al 6 de juliol de 2022

Sessions presencials

30 d’octubre de 2021
27 de novembre de 2021
15 de gener de 2022
5 i 26 de febrer de 2022
19 de març de 2022
30 d’abril de 2022
6 de juliol de 2022

 

Horaris: Les sessions presencials es realitzaran en dissabte, de 9 a 13.30 h.

Les sessions síncrones seran en dilluns, dimecres o dijous, en horari de 16.00 a 19.00h en funció dels diferents mòduls.

 

Lloc:
UManresa - Fundació Universitària del Bages
(Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya)
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)

 

Acreditació: Els participants que superin els requisits acadèmics del programa obtindran la titulació de Màster en Eines, Estratègies, Competències i Metodologies Digitals en Educació per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

La superació del Màster en Eines, Estratègies, Competències i Metodologies Digitals en Educació, d’acord amb la Resolució ENS/1128/2016 del 26 d’abril del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, capacita per acreditar:

• Perfil professional: Competència digital docent (B).
• Perfil professional: Metodologies amb enfocament globalitzat (H).

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo, en funció del crèdit que tingui disponible. Alternativament, en el cas que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF – Permís Individual de Formació.

master eines digitals educació

Demana informació per a la propera edició

* camps obligatoris

Please select all the ways you would like to hear from :

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua de la UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.