Màster en Neuroeducació

Descarrega el programaPreinscripció online

 

El Màster en Neuroeducació dóna a conèixer com és, com s’estructura, com funciona i com aprèn el cervell humà, així com tots els factors que poden estar incidint en aquest aprenentatge, per a què mestres i docents puguin tenir-los en compte per millorar la seva pràctica pedagògica a l’aula.

 

El programa inclou visites a escoles amb diferents modalitats educatives de referència per oferir experiències d’aprenentatge als docents que promoguin i respectin el desenvolupament dels infants i adolescents i dels seus cervells des d’una mirada inclusiva.

 

Adreçat a: Docents de totes les etapes educatives.

 

Durada: 60 ECTS

 

Modalitat: Presencial

 

Calendari: del 13 de setembre de 2019 al 27 de juny de 2020

 

Horari: Divendres de 17.30 h a 20.30 h i dissabtes de 9.30 h a 13.30 h i de 15 h a 18 h. Pràctiques en horari escolar.

 

Lloc:
UManresa-Fundació Universitària del Bages
(Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya)
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)

 

Acreditació: Titulació de Màster en Neuroeducació per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

 

El Màster en Neuroeducació, d’acord amb la Resolució ENS/1128/2016 del 26 d’abril del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, capacita per acreditar el perfil professional d’Atenció a la diversitat de l’alumnat i el perfil de Metodologies amb enfocament globalitzat.

 

En el cas de no disposar de titulació universitària, s’obtindrà el títol de Certificat d’especialització expedit per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo, en funció del crèdit que tingui disponible. Alternativament, en el cas que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF – Permís Individual de Formació.

 

 

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua de la UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.
 
Màster neuroeducació

 

Sol·licita informació sobre l'edició 2019/2020

* camps obligatoris
·El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries d'UManresa.
· Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
· No es comunicaran a cap persona, entitat o organització aliena a la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· En qualsevol moment podrà exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-s’hi.
· Pot consultar informació addicional sobre protecció de dades a política de protecció de dades.