Màster en Transformació Digital de les Organitzacions de Salut i Socials

Setembre 2021 - Juny 2022

Descarrega el programaPreinscripció online

 

La transformació digital dels serveis de salut i socials està en marxa. A mesura que el digital continuï avançant, les organitzacions han d’adonar-se que la tecnologia no pot liderar tota sola la transformació. La tecnologia no és més que el facilitador.

 

El veritable impuls serà la innovació: la innovació gestionada i impulsada per lideratges interns que tinguin la capacitat de crear una visió i inspirar els seus equips a fer coses de manera diferent per impulsar la millora general de la salut i del benestar.

 

La competència d’aquests professionals està en funció dels seus coneixements, actituds i habilitats, moltes vegades específics d’aquest àmbit. Per ara no hi ha una especialitat de salut digital reconeguda, ni per als professionals mèdics ni per als d’infermeria, com tampoc per als gestors d’organitzacions de salut i socials, que permeti adquirir aquesta competència.

 

El Màster en Transformació Digital de les Organitzacions de Salut i Socials dona resposta a aquesta necessitat des d’un vessant totalment professionalitzador i a partir d’una metodologia eminentment pràctica i aplicada.

 

Adreçat a: Graduats o llicenciats en Medicina, graduats o diplomats en Infermeria i gerents d’hospitals que estiguin interessats en la transformació digital dels serveis de salut i socials.

 

Durada: 60 ECTS

 

Modalitat: Semipresencial

 

Calendari: del 17 de setembre de 2021 al 18 de juny de 2022

 

Horari: Divendres, de 9.00 a 18.00 h. i dissabtes, de 9.00 a 14.00 h

 

Lloc:

Parc Sanitari Pere Virgili

C/ Esteve Terrades, 30 baixos

08023 Barcelona

 

Acreditació: Màster en Transformació Digital de les Organitzacions de la Salut i Socials, expedit per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo, en funció del crèdit que tingui disponible. Alternativament, en el cas que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF – Permís Individual de Formació.

màster transformació digital

 

Demana informació per a la propera edició

* indicates required
·El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries d'UManresa.
· Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
· No es comunicaran a cap persona, entitat o organització aliena a la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· En qualsevol moment podrà exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-s’hi.
· Pot consultar informació addicional sobre protecció de dades a política de protecció de dades.

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua de la UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.