Masterclass sobre Tendències en els models de negoci en l’era digital

Dilluns 14 de juny de 2021, a les 18h

Preinscripció online

 

L'omnicanalitat ha passat de ser una opció atractiva per optimitzar l'experiència de compra a quasi una obligació. Com s'hi han adaptat els models comercials tradicionals? Quins són els camins per innovar amb èxit el model de negoci?

 

A la masterclass de l’MBA, Tendències en els models de negoci en l'era digital, parlarem sobre l’adaptació dels models comercials tradicionals a l’omnicanalitat i camins per la innovació en models de negoci (la servitització).

 

La inscripció a la masterclass és gratuïta.

negoci digital

Informació general

ADREÇAT A
Empresaris, directius, tècnics, diplomats, llicenciats o graduats que exerceixen o que estan vinculats amb responsabilitats directives en entorns empresarials.
___
MODALITAT
Sessió en línia (en directe). S’enviarà l’enllaç als inscrits dos dies abans de la sessió.
___
DURADA
1 h
___
CALENDARI
14 de juny de 2021
___
HORARIS
Dilluns, de 18 a 19 hores.
___
PREU
Gratuït

Professorat

MARC BERNADICH MÁRQUEZ
Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses. Doctor en Creació i Gestió d’Empreses. Responsable d’Emprenedoria i professor dels estudis d’Empresa de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC).
___
FRANCESC RUFAS GREGORI
Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials. Director d’Enginy Assessors, SL. Professor dels estudis d’Empresa de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC)

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua d'UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.