La nova promoció del grau en Infermeria d’UManresa es troba amb exalumnes i representants del Col·legi d’Infermeria

Els estudis de Grau en Infermeria de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa de la UVic-UCC han celebrat un any més la jornada de final d’estudis. Una jornada adreçada a l’alumnat que s’ha graduat amb l’objectiu de facilitar-los informació sobre el desenvolupament i la inserció laboral un cop acabats els estudis.

La jornada, que es va desenvolupar a les instal·lacions de la FUB2, es va iniciar amb una conferència sobre “La inserció laboral i professional dels graduats en Infermeria”, que fa anar a càrrec d’Isabel Quintana, infermera i responsable de l’àrea d’Atenció Col·legial del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona. Com és habitual, l’acte va comptar amb la participació de persones que ja estan en actiu i que van estudiar a UManresa. En aquesta ocasió hi van prendre part Sandra Almendro, infermera que està a punt d’acabar l’especialitat com a llevadora, i Yessenia Martínez, que treballa a l’Hospital de Martorell. Totes dues van parlar de com ha estat la seva entrada al món professional i de quin és el plantejament que tenen pel que fa a la carrera professional.

La jornada es va tancar amb una conferència sobre formació continuada, sobre les especialitzacions, els motius per continuar estudiant i on trobar informació sobre aquet tipus de formació. Aquesta xerrada la va impartir la directora del grau en Infermeria, Carme Valiente Ballesteros.  

La nova promoció del grau en Infermeria d’UManresa es troba amb exalumnes i representants del Col·legi d’Infermeria