Orientació universitària per a alumnes de quart d'ESO

Professors, alumnes o orientadors, us oferim un ventall de xerrades perquè trieu les que considereu interessants. Els equips de les Facultats de Ciències de la Salut i de Ciències Socials us hem preparat un programa que esperem que contribueixi a enriquir el coneixement, la formació i, sobretot, que ajudi els vostres alumnes a orientar bé el seu futur. Us proposem que veniu vosaltres o, si ho preferiu, venim nosaltres.


Veniu vosaltres

 

1. Visita grups/classe a UManresa / programa d'activitats a mida

Visita personalitzada per a grups classe de quart d'ESO amb una presència mínima de quinze estudiants. Acompanyats per alumnes d’UManresa, l’activitat consisteix amb una visita guiada pels 4 edificis del campus mentre s’explica els graus que fem, el tipus de formació i les sortides professionals, i es resoldran dubtes d’orientació. Es podrà complementar amb un taller o xerrada, a determinar pel centre.


Venim nosaltres

 

1. I després de l'ESO? Orientació des de la reflexió.

 

2. En la nostra formació, som víctimes o protagonistes? La motivació intrínseca de l'aprenentatge.

Eines dirigides a l’alumne per aconseguir una major implicació i constància en tot el procés de l’aprenentatge, a través de la connexió emocional de veure’s liderant les seves decisions (i respectives conseqüències) en el món de l’educació.