Programa de Gestió i Desenvolupament EmpresarialEl Programa de Gestió i Desenvolupament Empresarial (PGDE) neix amb l'objectiu d'ajudar a empresaris, directius i comandaments del sector empresarial del territori a través de programes formatius i iniciatives per al desenvolupament professional. El PDGE vol apropar les eines i recursos per afavorir l’excel·lència dels empresaris, directius, comandaments, autònoms, i professionals en general, del Bages i de la Catalunya Central.

 

El programa està format per seminaris presencials a càrrec de consultors i formadors experts en la matèria, orientats a entrenar i desenvolupar tècniques, recursos i models útils per aplicar a les organitzacions. L'oferta formativa permet actualitzar i adaptar als directius i comandament intermedis als nous contextos amb eficiència i responsabilitat, tenir una visió global i estratègica, gestionar la proximitat i vetllar per la direcció, gestió i pel lideratge dels equips, i treballar amb el màxim d’eficàcia i eficiència en la gestió, optimitzant recursos i impulsant noves maneres de fer.

 

Programa de gestió i desenvolupament empresarial
Programa de Gestió i Desenvolupament Empresarial

Programació 2018

reconeixement i acreditació acadèmica

 

Acreditació per la Fundació Universitària del Bages – Campus Manresa de la UVIC-UCC. En funció dels seminaris, o programes que es segueixin, els participants podran obtenir diplomes d’especialització en els àmbits corresponents.

formació bonificada

 

Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa a través de FUNDAE (Fundación Estatal para la Formación en el Empleo) en funció del crèdit que tingui disponible l’empresa. Les gestions seran realitzades de forma gratuïta per UManresa.

entitats organitzadores

 

 

 

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat