Estratègies òptimes, venda consultiva i gestió eficaç de la cartera

Més efectivitat comercial I

matricula online


Presentació

Ens trobem amb escenaris i entorns complexos que ja no desapareixeran (nova competència i nous actors, competència més agressiva, alts nivells d´exigència per part dels clients, velocitats de les tendències, creixement dels volums de canals i dades d´informació ...).

 

Això ens obliga a assolir millores i innovacions eficaces en les nostres activitats comercials. I sobretot, encertar en els enfocaments més adients i en les estratègies que tinguin bon retorn, que ens permetin ser competitius.

 

Aquest programa presencial de millora es centra en empoderar als professionals de la venda en els seus reptes comercials des de l´estratègia i els models comercials més potents. Per això, s´aporten els recursos, claus, referents, i protocols per a tenir èxit com a venedor professional.

Contingut

Conèixer les veritables claus de l´èxit en els negocis.

Aprofundir en el que funciona i en el que no.

Com treure profit en les fortaleses del marketing i les vendes.

Construir un model de referència d´Efectivitat Comercial.

Millorar el que es presenta al mercat.

Apropament al mercat.

Eines i Recursos actuals.

Maximitzar la gestió actual de la Cartera de Clients.

Dirigit a

Venedors, Agents Comercials, Caps de Vendes, Gestors de comptes, Equips de Vendes, i tots aquells professionals que la seva activitat estigui relacionada amb les vendes.

Gestors de clients que busquin millorar resultats en les vendes.

Docent

Xavier Fumanal. Fundador i Gerència de JFK inteligencia competitiva. Director per a Espanya i Portugal de Scandinavian Training Systems. Partner internacional com a consultor i capacitador en millores estratègiques de negoci i vendes (EUTAS - Alemanya; INFORMAAZIONE - Itàlia;  MEPROPE - Itàlia). Confiança continuada en desenvolupament de programes de millora comercial per a empreses de referència: (CaixaBank, Banc de Sabadell, Nexus, Nissan, H&M, Credit Mutuel, Knauf, Iveco, Adeslas, Rehau, Dir, Randstad…). Professor de Direcció Comercial i Efectivitat en Vendes a diverses Universitats i Escoles de Negoci (Universitat de Manresa, EAE, UVIC, Universitat de Barcelona, URV, Cambra de Comerç...).

Calendari i durada

Dijous de 15.30 a 19.30h.

Calendari: 10, 17 i 24 d'octubre i 7 de novembre de 2019

Durada: 16 hores.

 

Preu

250€

Empreses associades Umanresa o entitats organitzadores: 15% dte.