Postgrau en Direcció i Desenvolupament de Recursos Humans

Descarrega el programaPreinscripció online

 

El Postgrau en Direcció i Desenvolupament de Recursos Humans ofereix una proposta formativa adreçada als professionals que vulguin especialitzar-se en alguna de les àrees de RH o bé obtenir una visió completa i actualitzada de la direcció i gestió de l’àrea de persones a empreses i organitzacions.

 

El programa està basat en el learning by doing i ofereix una visió internacional sobre la innovació i la gestió del talent.  El seu objectiu és donar les competències professionals pròpies per dissenyar, dirigir i gestionar accions i prendre decisions amb visió estratègica i organitzativa de l’empresa.

 

El postgrau és modular i permet fer la matrícula a una part del programa en concret. En aquest cas, contacta amb el Centre Internacional de Formació Contínua.

 

Adreçat a: Professionals de Recursos Humans que vulguin adquirir o millorar les seves competències funcionals.

 

Modalitat: Presencial

 

Crèdits: 30 ECTS

 

Horari: Dijous, de 17.30 h a 21.30 h

 

Lloc:
UManresa - Fundació Universitària del Bages
(Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya)
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)

 

Acreditació: Diploma de Postgrau en Direcció i desenvolupament de Recursos Humans. Gestió de persones a les organitzacions per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

 

En el cas de no disposar de titulació universitària, s’obtindrà el títol de Certificat d’especialització expedit per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo, en funció del crèdit que tingui disponible. Alternativament, en el cas que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF – Permís Individual de Formació.

 

 

postgrau recursos humans

Sol·licita informació sobre l'edició 2019/2020

* camps obligatoris
·El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries d'UManresa.
· Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
· No es comunicaran a cap persona, entitat o organització aliena a la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· En qualsevol moment podrà exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-s’hi.
· Pot consultar informació addicional sobre protecció de dades a política de protecció de dades.

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua de la UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.