Postgrau en Disfàgia orofaríngia

Descarrega el programa

 

El Postgrau en Disfàgia orofaríngia proporciona els coneixements teòrics i les habilitats pràctiques necessàries per avaluar les persones amb alteracions de la deglució, així com per planificar i organitzar un pla d'intervenció adaptat a les necessitats individuals de cada pacient amb disfàgia.

 

El programa permet actualitzar els mètodes d'exploració i d'intervenció en la disfàgia, proporciona als estudiants l'espai de reflexió necessari per analitzar la implementació del Pla terapèutic i desenvolupa les habilitats de treball sistemàtic, rigorós i amb sentit crític.

 

Adreçat a: Logopedes

 

Modalitat: Presencial

 

Horaris: Divendres, de 15 a 20h (5h) i dissabtes, de 9 a 14 h i de 15 a 20 h (10 h)

 

Lloc:
Parc Sanitari Pere Virgili. Edifici Montseny.
(Recinte de l'antic Hospital Militar)
C/Esteve Terrades, 30
08023 Barcelona

 

Acreditació: Postgrau en Disfàgia Orofaríngia expedit per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, i per l'I.EPAP (Ensino Profissional, Avançado e Pós-graduado), amb un total de 30 crèdits ECTS.

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. En el cas de que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF - Permís Individual de Formació.

 

 

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua d'UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.
 
disfagia orofaringia

 

Sol·licita informació sobre l'edició 2019/2020

* camps obligatoris
·El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries d'UManresa.
· Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
· No es comunicaran a cap persona, entitat o organització aliena a la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· En qualsevol moment podrà exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-s’hi.
· Pot consultar informació addicional sobre protecció de dades a política de protecció de dades.