Postgrau en Disfàgia orofaríngia

Descarrega el programa

 

El Postgrau en Disfàgia orofaríngia proporciona els coneixements teòrics i les habilitats pràctiques necessàries per avaluar les persones amb alteracions de la deglució, així com per planificar i organitzar un pla d'intervenció adaptat a les necessitats individuals de cada pacient amb disfàgia.

 

El programa permet actualitzar els mètodes d'exploració i d'intervenció en la disfàgia, proporciona als estudiants l'espai de reflexió necessari per analitzar la implementació del Pla terapèutic i desenvolupa les habilitats de treball sistemàtic, rigorós i amb sentit crític.

 

Adreçat a: Logopedes

 

Modalitat: Presencial

 

Horaris: Divendres, de 15 a 20h (5h) i dissabtes, de 9 a 14 h i de 15 a 20 h (10 h)

 

Lloc:
Parc Sanitari Pere Virgili. Edifici Montseny.
(Recinte de l'antic Hospital Militar)
C/Esteve Terrades, 30
08023 Barcelona

 

Acreditació: Postgrau en Disfàgia Orofaríngia expedit per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, i per l'I.EPAP (Ensino Profissional, Avançado e Pós-graduado), amb un total de 30 crèdits ECTS.

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. En el cas de que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF - Permís Individual de Formació.

 

 

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua d'UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.
 
disfagia orofaringia

 

Sol·licita informació

* camps obligatoris
Les dades que ens proporciona seran incorporades al fitxer Servei d’informació, creat per la Fundació Universitària del Bages. S’utilitzaran per a atendre la seva petició i enviar-li la informació sol·licitada, si és el cas. Entenem que, omplint aquest formulari, ens autoritza a portar a terme aquest tractament. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació adreçant-se a la Fundació (Avinguda Universitària, 4-6, Manresa).