Postgrau en Disfàgia Orofaríngia

No hi ha convocatòria oberta per al curs 2020 - 2021

 

El Postgrau en Disfàgia orofaríngia proporciona els coneixements teòrics i les habilitats pràctiques necessàries per avaluar les persones amb alteracions de la deglució, així com per planificar i organitzar un pla d'intervenció adaptat a les necessitats individuals de cada pacient amb disfàgia.

 

El programa permet actualitzar els mètodes d'exploració i d'intervenció en la disfàgia, proporciona als estudiants l'espai de reflexió necessari per analitzar la implementació del Pla terapèutic i desenvolupa les habilitats de treball sistemàtic, rigorós i amb sentit crític.

 

Adreçat a: Logopedes

 

Modalitat: Presencial

 

Horaris: Divendres, de 15 a 20h (5h) i dissabtes, de 9 a 14 h i de 15 a 20 h (10 h)

 

Lloc:
Parc Sanitari Pere Virgili. Edifici Montseny.
(Recinte de l'antic Hospital Militar)
C/Esteve Terrades, 30
08023 Barcelona

 

Acreditació: Postgrau en Disfàgia Orofaríngia expedit per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, i per l'I.EPAP (Ensino Profissional, Avançado e Pós-graduado), amb un total de 30 crèdits ECTS.

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo, en funció del crèdit que tingui disponible. Alternativament, en el cas que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF – Permís Individual de Formació.

 

 

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua d'UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.
 
postgrau disfagia orofaringia

 

 

 

Sol·licita informació sobre la propera edició

* camps obligatoris
·El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries d'UManresa.
· Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
· No es comunicaran a cap persona, entitat o organització aliena a la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· En qualsevol moment podrà exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-s’hi.
· Pot consultar informació addicional sobre protecció de dades a política de protecció de dades.