El professor col·laborador del grau en ADE a UManresa, Jordi Tarragona, publica “Els Aristegui: una família, una empresa”

Jordi Tarragona, professor col·laborador del grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVic - Universitat Central de Catalunya, acaba de presentar el llibre “Els Aristegui: una família, una empresa”, escrit conjuntament amb el periodista Jordi Vilagut. El llibre té com a principal objectiu donar a conèixer les claus de la presa de decisions en una empresa familiar d’una forma lúdica i distesa, partint de les vicissituds dels Aristegui, una família que lluita per fer prosperar la seva organització i que es veu obligada a prendre decisions per aconseguir trobar l’equilibri entre els interessos del negoci i l’harmonia familiar . Tota aquesta trajectòria vital i empresarial es complementa amb les reflexions de Jordi Tarragona, consultor expert en la gestió de l’empresa familiar. Els autors del llibre han decidit cedir els drets d’autor íntegrament a Mans Unides.  

Aquesta és la quarta publicació de Tarragona. Les tres anteriors també estaven dedicades a l’empresa familiar: “Continuar? Vendre? Tancar?”, “Temes clau de l’empresa familiar” i “Àngels i dimonis de l’empresa familiar”.  

El professor col·laborador del grau en ADE a UManresa, Jordi Tarragona, publica “Els Aristegui: una família, una empresa”