professorat Màster en Fisioteràpia

CARLES MUNNÉ RODRÍGUEZ -Coordinador-

Diplomat en Fisioteràpia. Màster en Prevenció de Riscos Laborals. Màster en Investigació en atenció primària. Professor titular del campus Manresa de la UVic-UCC. Fisioterapeuta a Osteosport de Manresa.

OLGA BORAO

Doctora en Ciències de l’Activitat física i l’esport. Diplomada en Fisioteràpia. Màster universitari en Esport sostenible i benestar. Recerca en biomecànica de l’extremitat inferior

BEGONYA CAPILLA VILLORIA

Fisioterapeuta al centre Cos Global. Professora col·laboradora a l’EUF Gimbernat.

ANTONIO DÍAZ IRIBARNE

Graduat en Fisioteràpia i Osteòpata. Màster Universitari en Osteopatia i Teràpia Manual. Màster en Fitoteràpia. Format en Teràpia Manual Maitland. Postgrau en Fisioteràpia de l’esport i en teràpies miofascials. Diplomat Superior en Reeducació Postural Global. Diplomat en Medicina Tradicional Xinesa. Professor del campus Manresa de la UVic-UCC.

RAFEL DONAT ROCA

Doctor en Tecnologia Educativa. Diplomat en Fisioteràpia. Format en el Mètode Kabat. Especializat en Teràpia Manual. Professional per compte propi. Professor titular del campus Manresa UVic-UCC.

ALBERT ESPELT

Doctor en Biomedicina. Graduat en Estadística aplicada. Graduat en Psicologia. Llicenciat en Investigació i tècniques de mercat. Diplomat en Estadística. Màster en Salut pública.

XAVIER GASOL

Llicenciat en Medicina. Especialitzat en Medicina de l’Educació física i l’esport.

JÚLIA JUBANY

Doctora en Activitat física i esport per la UB. Màster universitari en Activitat física i esport. Diplomada en Fisioteràpia. Recerca en activació muscular del SME

LAIA MONNÉ GUASCH

Doctora en Fisioteràpia. Fisioterapeuta de la Direcció General d’Esports de la Generalitat de Catalunya.

ELENA OZAES

Diplomada en Fisioteràpia. Especialista en mà. Fisioterapeuta al Centre de Fisioteràpia Punsola. Treballa al centre HandTherapy Barcelona.

TONI ROMAN

Fisioterapeuta especialitzat en diagnòstic i tractament de l’ATM i la disfunció craniomandibular. Màster Oficial de Osteopatia per la UAB. Professor a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Codirector i terapeuta del centre Osteodynamic - Osteopatia, Fisioteràpia i Podologia.

PEDRO RUBIO MONTORO

Graduat en Fisioteràpia. Osteòpata. Professor de l’EUIF Gimbernat.

XAVIER SALA

Diplomat en Fisioteràpia. Màster en Prevenció de riscos laborals. Formador en Punció seca Travell&Simons

ARTURO SUCH

Fisioterapeuta del Centre de Fisioteràpia Moviment i Salut l’Olleria. Professor Associat de la Universidad CEU Cardenal Herrera. Socifundador i secretari de la Sociedad Española de Fisioterapia y Dolor (SEFID). Membre de l’Asociación de Fisioterapia Sin Red (FSR). Membre de l’Asociación Española de Terapeutas de Mano (AETEMA).

AGUSTÍ ACOSTA

Doctor en Recerca i Salut per la Universitat Internacional de Catalunya. Diplomat en Infermeria i Fisioteràpia. Diplomat en Humanitats.

MARINA BOSQUE

Doctora en Biomedicina. Màster Oficial en Salut Pública. Llicenciada en Biologia. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica.

XAVIER GIRONÈS

Doctor en Biologia. Llicenciat en Biologia. DEA en Envelliment Humà.

LAIA LLADÓ

Doctora en Neurociència. Llicenciada en Biologia.

LAIA SALLÉS

Doctora en Fisioteràpia. Diplomada en Fisioteràpia. Màster Oficial Fisioteràpia i Evidència Científica.

NATALIA GOMARA

Doctora en Psicologia. Diplomada en Fisioteràpia. Llicenciada en Psicologia.

LLUÍS PUIG

Diplomat en Fisioteràpia. Graduat en Fisioteràpia.