Recursos d'aprenentatge

Màster en Simulació


AULARI

  • 8 Unitats de simulació  que poden funcionar simultàniament​ d’àmbit clínic i social
  • Escenari simulat
  • Àrea de control tècnic
  • SimCapture: Sistema de gestió d’arxius d’imatge i so que permet documentar tota l’activitat de simulació per al seu ús posterior.
  • Càmeres de gravació tant als escenaris com als espais d’observació i anàlisi permeten estudiar tant la simulació en si com el procés metodològic utilitzat. Aquesta tecnologia permet disposar d’espais i material privilegiat per a la recerca en metodologia de la simulació així com la generació d’anàlisis de les accions dels equips per prevenir o millorar accions en millora de la seguretat de pacient

 

2 aules amb tecnologia diversa per sessions de treball i/o complement formatiu de la simulació

1 aula d’informàtica amb capacitat per a 40 persones
1 sala d’actes amb capacitat per a 200 persones

 

Totes les aules estan equipades amb ordinador, videoprojector, pantalla, altaveus i connexió a xarxa informàtica i a internet.

espai simulació

SALES D'ESTUDI

El Centre disposa de 2 sales d’estudi amb 15 i 6 ordinadors, respectivament, que tenen connexió a internet. Les sales estan equipades amb taules i cadires que permeten el treball individual i en grup.


BIBLIOTECA

La Biblioteca del Campus disposa d’un servei específic de préstec d’ossos per als alumnes d’Infermeria.

Biblioteca del Campus universitari de Manresa [>]


CLÍNICA UNIVERSITÀRIA

Aquest equipament docent-assistencial és utilitzat per tots els estudiants dels diferents graus de Ciències de la Salut d'UManresa, així com pels alumnes de formació contínua, postgrau i màster. És la seu del CISARC, Centre d'Innovació en Simulació, que compta amb una sòlida base metodològica i un equipament tecnològic de primer nivell per aprofitar la simulació com a eina d’aprenentatge i entrenament d’equips.

 

Alhora, la Clínica Universitària ofereix serveis assistencials de la mà de diferents professionals de la salut, alguns dels quals són docents universitaris i d´altres exalumnes que han estat escollits entre els millors de la seva promoció, en base al seu expedient acadèmic i perfil personal.

clinica universitària

ESPAIS VIRTUALS

L’alumnat disposa de:

 

- Plataforma Moodle amb accés a les aules virtuals de les assignatures del màster matriculades.

- Accés a l’aula de coordinació del màster, aula transversal de benvinguda i presentació del màster, on es pot trobar informació específica relativa a la globalitat del programa.

 

Gràcies a l’ús del Campus Virtual i al disseny pedagògic d’unes aules virtuals ad hoc, estudiants, professors i gestors troben al Campus i a cadascuna de les aules tot el que necessiten per a desenvolupar i impartir una docència asíncrona, en línia, sense necessitat de coincidir ni en l’espai ni en el temps per a seguir uns estudis de qualitat.