Residència clínica en Podologia

Preinscripció online

 

El podòleg té un rol assignat dins la societat que inclou tres vessants: assistencial, docent, i investigadora, i en aquest curs trobem una confluència entre aquests tres aspectes.

 

La part assistencial es tracta des d'un enfocament professional, la docent a través de l'estret contacte amb l'equip de professors, i la investigadora participant en tasques de recerca, clíniques, i en la presentació de treballs científics. A través d'aquest curs el podòleg adquireix una visió global de la professió, i experiència com a podòleg clínic.

 

L'objectiu d'aquesta residència és oferir als podòlegs  una ampliació de la seva formació per tal que desenvolupin els coneixements, les habilitats i les aptituds necessàries que els han de permetre oferir una atenció integral del peu.

 

Facilitem unes estades formatives a l'especialista en podologia en l’àmbit docent i hospitalari, que contribueixen a ampliar els seus coneixements clínics i les seves aptituds assistencials sobre les patologies del peu i dels diversos procediments terapèutics.

ortopodologia

Informació general

ADREÇAT A
Diplomats i graduats en Podologia
___
MODALITAT
Presencial
___
DURADA
360 hores
___
CALENDARI
- Pendent -
___
HORARIS
De dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h. L'estada a cada centre és de 4 setmanes.
___
LLOC
UManresa - Fundació Universitària del Bages
(Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya)
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
___
ACREDITACIÓ
Certificat expedit per UManresa.
___
PREU
2.000 euros
___
CURS BONIFICABLE
Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo, en funció del crèdit que tingui disponible. Alternativament, en el cas que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF – Permís Individual de Formació.

Programa

- Cirurgia del peu
- Cura i tractament del peu diabètic
- Dermatologia
- Exploracions biomecàniques de l’extremitat inferior, amb els últims avenços tecnològics
- Ortopodologia
- Treball amb el mètode científic
- Adquisició de coneixements relacionats amb els recursos d’informació i eines de recerca, i optimització del seu emmagatzematge i ús
___
MÒDUL 1
Introducció a les estades clíniques en podologia. Fundació Universitària del Bages.
Recursos de la informació i eines de recerca.
___
MÒDUL 2
Estada a la Clínica Universitària de Manresa. Els serveis sanitaris de la Clínica són efectuats per un equip format per professionals de prestigi vinculats al projecte FUB com a docents, que compten amb una àmplia experiència en la seva especialitat.
___
MÒDUL 3
Estada a la Fundació Althaia – Hospital Universitari. Consulta de Podologia clínica i quirúrgica. Patologia en pacients de risc i patologia quirúrgica.
___
MÒDUL 4
Estada a l’Hospital Universitari de l’Esperança. És un Hospital referent pel que fa a l’atenció i el tractament quirúrgic de les patologies del peu.
___
MÒDUL 5
Estada a Podoactiva Elite Barcelona. Equip de professionals dotat dels mitjans tècnics
més moderns per al diagnòstic i el tractament de les patologies dels peus i de la marxa. Especialistes en biomecànica esportiva.

Coordinació

XAVIER ORTAS DEUNOSAJUT
Diplomat en Podologia. Màster en l’estudio i el tractament del dolor
Director dels Estudis de Podologia del Campus Umanresa de la UVic-UCC
Podòleg
Professor de biomecànica, podologia general, quiropodologia i cirurgia podològica

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua d'UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.